-
maaşallah siyahın asilliği ve turuncunun canlılığı çok güzel görünüyor, modifiyeye logo ve cam filmi ile başlamışsın eğer fazla modifiye ile uğraşamam diyorsan bir spoyler ve jant bile arabanın havasını çok değiştiriyor insan bir iki değişiklik yapınca daha bir keyifli biniyor arabaya kesinlikle tavsiye ederim :)
-
Alıntı:
ufukbzk84 Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin... cam filminin nosu kaç kaç numara film kullandın...
valla numarasını bilmiyorum ama en açığın iki koyusu diye hatırlıyorum :)
-
Alıntı:
kadoku Nickli Üyeden Alıntı
maaşallah siyahın asilliği ve turuncunun canlılığı çok güzel görünüyor, modifiyeye logo ve cam filmi ile başlamışsın eğer fazla modifiye ile uğraşamam diyorsan bir spoyler ve jant bile arabanın havasını çok değiştiriyor insan bir iki değişiklik yapınca daha bir keyifli biniyor arabaya kesinlikle tavsiye ederim :)
body kit + jant+ yay başka gerek yok bence.müzik sistemide yeterli.jbl 30cm 1000'lik subwoofer var.birde motorda açık hava filtresi var.
kat iptali ve performans egsoz kaldı motor modifiyesinde.ilerde chip te olabilir:)
zamanla hepsi olcak inşallah.
-
hava filtresi bende düşünüyorum hangi marka takdın? performans ve yakıta etkisi nasıl?
-
markasını bilmiyorum ama ucuz bşi 40 liraya almıştım.biara resmini çekip koyarım.performans tabiki hissedilmicek gibi.yakıtta çok az artış oldu.
-
Çok şık duruyor.İyi günlerde kullan.Ama hala jant diye bağırıyor Kara Şimşek'in
-
Alıntı:
Bülent A. Nickli Üyeden Alıntı
Çok şık duruyor.İyi günlerde kullan.Ama hala jant diye bağırıyor Kara Şimşek'in
para para para :)
-
arkadaşlar puntoma bişeyler daha yaptım.beğenilerinize sunuyorum.satmaktan vazgeçtim puntomu.ama güzel fiyat gelirse satabilirim.aracımı yarın cila çektiriyorum.ozamanda resimleri yüklerim.ayrıca hava filitresininde resmini çekip yarın eklerim.ay sonuda performans egsos ve kat iptali yaptırıyorum.body kit ve jant araştırıyorum..
-
-
hayırlı olsun masalalh dıyelım ama bıseye dıkat ettım stoplar cok sıyah olmus bence bı rahatsızlık var gıbı arka tarafta cok sıyah olmus bıraz renk ver derım arkaya mesela stopları letlı yaparsan cok guzel olur vee bu stede letlı gp ler var bı dusun derım ıstanbul yonetımınden emrenın sıyah gp sınde varr bı bak derım ..yınede kazasız belasız surusler dılerım sana.
-
Alıntı:
orhanaysel Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı olsun masalalh dıyelım ama bıseye dıkat ettım stoplar cok sıyah olmus bence bı rahatsızlık var gıbı arka tarafta cok sıyah olmus bıraz renk ver derım arkaya mesela stopları letlı yaparsan cok guzel olur vee bu stede letlı gp ler var bı dusun derım ıstanbul yonetımınden emrenın sıyah gp sınde varr bı bak derım ..yınede kazasız belasız surusler dılerım sana.
bencede stoplar çok koyu oldu.uygun bi zamanımda stopları değiştirebilirim.buarada cila için salı gününe yer ayırttım.çok sıra varmış.
-
abi sen ne ypmıssın öle arabaya ya kap kara ama eger cantları güsel bisey alırsan cok güsel olacak gibi saanki
-
Alıntı:
_BURAK_ Nickli Üyeden Alıntı
abi sen ne ypmıssın öle arabaya ya kap kara ama eger cantları güsel bisey alırsan cok güsel olacak gibi saanki
valla öle oldu.renklendirme çalışmalarına başlıcaz :) turuncu renk cam filmi yaptırabilirim.stoplar değişebilir.zamanla hepsi olcak.daha başındayız..
-
Artik Bekliyoruz Yeni Halini Cant Sartt Ama..kesin Yap Derim...
-
Alıntı:
orhanaysel Nickli Üyeden Alıntı
Artik Bekliyoruz Yeni Halini Cant Sartt Ama..kesin Yap Derim...
jant şart ma en pahalısı o :) buarada hava filtresinin montajını kendim yaptım.baya kolaymış:)
-
araba kap kara olmuş bence biraz renk zıtlığı vermen gerekiyor diye düşünüyorum ama yinede sen bilirsin tabi güle güle kullan sistem çok güzel..
-
35-MCK-20 En En En Son Resimler... (Kaan EROĞLU)
-
araba ben jant istiyorum die ağlıyo... :)
çok güzel görünüyo... :)
kazasız belasız... :)
-
Alıntı:
Er-NnN Nickli Üyeden Alıntı
araba ben jant istiyorum die ağlıyo... :)
çok güzel görünüyo... :)
kazasız belasız... :)
daha çok ağlar :(
-
kaan kardeşim felaket olmuş kaş stoplar çok tatlı olmuş bak stoplar böle daha güzel yakışmış kardeş güle güle kullan stopları bende yaptırcam aynısından istiyorum:D