serkan ben bu göndüz rengi olan renge hastayım işte :D
Printable View
serkan ben bu göndüz rengi olan renge hastayım işte :D
:D
jasmincim hayal kırıklığı yaşamanı istemem ama...bu renk gerçek:D
elektrik kırmızısı diyoarlar o fiestanın lansman rengine:D + bilmem kaç lira vermeden vermiyorlar birde:D
Amin, maşallah ama benim ki böyle durmuyor sankiii :wacko000:
Bu daha bi açık ve hafif pembelik var gibi geldi bana...
Belki benim ki kirden öyle durmuyordur, uzun zaman oldu yıkatmayalı,
unuttum artık rengini... :D
Neyse akşam alıcı gözüyle bi daha incelerim artık
tabi çamurdan görebilirsem... :D :D
Cıxx güzel görünmüyo ne güzel beyaz gidiyor bence punto'ya.
zaten vardı abi bu renk forumdada bir kaç kişide var yakut kırmızı geçiyor galiba
Bolerodan ziyade yakut kırmızının Xenon la aydınlanmış hali bence.
gayet güzel renkmiş...
bende bir kaç kere görmüştüm bu kırmızıdan hakkaten gece çok farklı bir şekilde görünüyor ama... :)
aman sabahlar olmasın bu ne renk bu ne cazibe:) tam bayanlara göre bir renk eşim görmesin:)
patLıcan moruu :)
Aracı bugun gordum ogleden sonra dokuz eylul unı egıtım fakultesının orda ara sokakta arka camdakı yazı o yerın reklamı tam hatrlyaamıorum ama ınıp solucektım gunun konusu oldunuz dıe:)
...izmirde değişik bir renkte punto...güzelmiş...
arkadaşlar kırmızının yansıması falan değil bildiğiniz mor bu araç...size fotodan oyle gelıyo olabılır ama.....
yok ya fırat mor değil ama koyu bi vişne rengi gibi bişi işte... bu puntonun renklerini de tarif etmek ne zor ya arkadaş...
Forumun kartı ne?nerden buluruz forumda var mı?
sticker isteyince kart da gönderiliyordu...
fırat kariyer.net arabası olmasın bu. 1-2 tane jazz var bu renkte giydirilmiş.
hiç iç çekmeyin bu bolero kırmızısı ve benim arabam da bu renkte en güzel yanı gece ve gündüz ayrı renklerde gözükmesi. ve şunuda belirtmek isterim çok nadir görülen bir renk olan BOLERO KIRMIZISI herkese nasip olmaz :)