hayırlısı olsun arkadaşım 1.4 tjet yoldamı?
Printable View
hayırlısı olsun arkadaşım 1.4 tjet yoldamı?
hayırlısı olsun abi t-jeti siyah alıyorsun demi
valla ben de ilanı görmüştüm ama dedim hayırlısı :)
hayırlı olsun kardeşim, güle güle bin...
mecburen yine GP alıcam
kıymetını umarım bılır..
senın imzandaki eşşekden alıyorum iyimi:D
eyvallah
şahsa ait o patent:D
tjeti rüyada görürürz aslanlar:)
herkeze iyi dilekleri için teşekkür ederim
fırat patlat hadi bombayı t_jet alcam demedinmi bana :D
senın imzandaki eşşekden alıyorum iyimi:D
al işte t- jet. para varsa bravo. yoksa t- jet. t- jet ler zaten para etmiyo artık. şahsen ben t- jet i cok seviyorum ama nedense tk kapı olması ve cok yakması korkuytuyo insanları
Çok güzel olmuş eline sağlık görüntü süper ona dicek yok ama. T-Jet olsa daha anlamlı olmazmıydı. Görüntü var ses yok olmuş biraz. Tek kapı ve düzgün yürüyen bi araç olsa herşeyiyle mükemmel olurdu. Tekrar söylüorum görüntüye dicek yok.
başarılı bir emek.. Tebrikler..
valla bu gün kara şovelyeyi gördüm adam resmen arabayı dövüyo patinaj falan üzüldüm arabaya fıratta iken öylemiydi vay be :D:D::D:D
:S
Hayırlısı olsun,güzel arabaydı.
aga ne yaptin sen boyle cigerim daglandi bildigin hani hakkaten isterdim GP'min boyle olmasini masallah masallah ALLAH nazarlardan kazalardan belalardan saklasin amin :)
Edit: abi anladigim kadariyla arabayi degistiriyormussun malum yeni uye olunca oyle hersey hakkinda bilgi sahibi olamiyoruz hemen :) hayirlisi olsun ne diyelim
kaya teşekkür ederim saol..sattık arabamızı hayırlısıyla..izmirin neresınde oturuyosun gormussundur belkı yollarda..yakında yenı arac alıcam inşallah
gördüğüm en guzel punto diyebilirim.. bu arac nası bu kadar parlior :) var mı bi sırrı:)
fırat abinin ustalığı :)
fotoları görünce tüm mesajları sonuna kadar okudum hatta bi ara fırat verdiğin link yüzünden eskişehir buluşmasına kaydım ordaki bütün mesajlarıda okudum tek bölümlük dizi gibi yemin ederim hele sonlardaki o aracın satıldığını öğrendiğim sahne yokmu kahroldum :)
neyse hayırlısı ama hakkaten zevkli adamsın :)