fırat aracın çok güzel olmuş tabi fotoğraflarda öyle güle güle kullan.
fırat aracın çok güzel olmuş tabi fotoğraflarda öyle güle güle kullan.
Fıratçım harika olmuş bu makina yaaa... Benim gördüğümden çok farklı bir şey olmuşş... Allah nazarlardan saklasın... Güle Güle kullan...
NOT: Bu arada stickerdan 1 tanede ben istiyorum fıratçım ona göre bak... Yoksa sökerim stickerini![]()
hocam resim ekledim ve resimde numaralandırdığım alanlarla ilgili sormak istiyorum
1- vites topuzu orjinal mi? sonradan mı taktınız? bu topuzu bulma ihtimalimiz var mı?
2- vites etrafında görünen krom orjinal mi? sonradan mı taktınız? bulma ihtimalimiz var mı?
3- çakmağın etrafı ışıklı. bunu sizmi yaptınız? biz nasıl yaptırabiliriz?
teşekkürler
saygılar
Resimlerin bir başına bir sonuna indim çıktım bir süre. Sonra mesajı yazarken bir daha...
Kaptan, muhteşem görünüyor. Zevk sahibisin apaçık ortada.
Maşallah diyorum, başka da birşey demiyorum.
Bu ne fiat yenimi yapmis .pardon firat yenimi yapmis olm neydi ne olmus maasallah allah kaza bela vermesin yanliz sahibi fotograf ustasi olunca acilarida iyi biliyor![]()
Adam gibi adamsin arabanda oyle![]()
kendi aracımdan soğudum anasını satim
kazasız belasız sür,çok güzel olmuş..
Güle güle kullan gayet başarılı
on numara olmuş walla ALLAH nazarlardan saklasın.
Allah kaza bela vermesin kendi arabamdan sogudum inan cok güzel olmus
I ♥ Punto
Hakkaten kendi arabalarımızdan soğutacan bizi be Fırat... Bu nasıl bir makinedir böyle, Allah nazarlardan saklasın, kazasız belasız bin inşallah. Bu arada ben de sticker'a bittim. Birkaç arkadaş da beğendiklerini söyleyip senden talepde bulunmuşlar ama gördüğüm kadarıyla pek sallamamışsınBunun peşini bırakmayız ona göre, yardımcı ol şu kardeşlerine, abilerine, bi el atıver bakalım, gönderiver bize de şu stickerlardan sana zahmet...
fırat hakikaten mükemmel olmuş. kazasız belasız kardeşim.
(sanki biraz yüksek gibi)
obsessed the red
maşallah gerçekten çok şık
ayrıca bu sticker her eve lazım![]()
Günbe gün mükemmeliğe doğru ilerledi ve muhteşem oldu aracın. İyi günlerde kazasız, belasız kullan Fırat.
Sticker konusunda Leon48 ve ben yaklaşık 1,5 ay kadar önce aynı talepte bulunduk. Arkadaş bizi şiddetle geri püskürttü. Aynı ilde olmamıza rağmen 1 tane bile yaptırtmadı. Eğer bize vermeyip size gönderirse çizerim vallahi arabasın. Ya hep ya hiç![]()
![]()
![]()
Fırat kardeşim süper olmuş aracın günden güne mükemmelleştirmişsin allah kaza bela vermesinAncak başın fena halde dertte bu sticker yüzünden bilesin
![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
maşallah kazasız belasız inş. fıratcım sticker ayrı bir güzel olmuş izmirde sökerim ben onu![]()
yorumlarınız için çok çok çok teşekkürler..
![]()
Konu krakercocuk tarafından (06/12/2010 Saat 01:14 ) değiştirilmiştir.
Konu krakercocuk tarafından (05/10/2010 Saat 15:03 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri