lpg den sonra performans ve yakıt durumunu eskisine göre ne oranda etkiledi aceba ?
Printable View
lpg den sonra performans ve yakıt durumunu eskisine göre ne oranda etkiledi aceba ?
Cihan Yakıtı Söylicem Kimse İnanmıcak Ama Normal Kullanımda Uzun Yol Verisi 16 Krş. Agresif Kullanımda 18 Krş. Lpgde... Haftada Bir Gün Benzinli Olarak Sportta Agresif Kullanıyorum Gücü Hissetmek İçin 30 Krş Yakıor. Benzinde...
Performansa Gelince Hissedilmeyecek Kadar Az Bir Fark Var Tabiki Ama En Son ATİKER in Konya Fabrikasında Yaptırdığım Ayarla On Numara Performans Alıyorum.
İnşallah hayırlısı olur ama 184bg 3.20' de fena kaçar...
Yakıt verileride mükemmel...
Tolga 184 Hp Dizel Ortalama Verisi 5.7 Varmı Böyle Birşey Mükemmel Kesinlikle Şuan Piyasada Ortalama Araç Fiyatları 34 35 Lerden Başlıyor Ve Bomboş Araçlar, Orta Segmentte Dolu Araçlar İse 55 65 Arası Değişiyor, O Parayı Verene Kadar 70 Bmw ye Her Türlü Verilir.
Haklısın ya imkanın olduktan sonra alınacak araç gerçekten...
Bakalım Nasipte Varsa Düşünüyorum Ama Onun Öncesi Bir Passatda Olabilir Geçiş Aracı . Ama Şunu Sölemeliyimki Bravo Kadar Dolu Bir Araç Piyasada Yok Bu Fiyata Performans Özellik Güvenlik Her Türlü Bravo ...
Evet bende çok beğeniyorum eğer kısmet olursa bundan sonraki aracım büyük ihtimalle bravo olur ama 1 yıl sonra ama 2 yıl sonra...
hayırlı olsun. kazasız belasız yollarda can yakmaya devam ederiniz inşallah. ankaraya gelirseniz yakından görmek isteriz.
bu arabanın ilk sahıbını tanıyorsanız yada duyduysanız bizim ertanın aracı sanırım dıye dusunuyorum..izmir aracımı acaba...eğer oysa..özlemişim valla..kendı ellerımızle boya koruma yapmıştık bu araca:)
Eyvah eyvah bir bravocu daha,, buluşmalarda yandık.. :D
Araç cok güzel hayırlı olsun, yakıt konusundada cok cimriymiş tüketim değerlerini okuyunca şaşırdım.. Güle güle kullanın nazar değmesin :)
Bir tek bende var diyordum Hayal mavisi Ankara'da, ama artik ikilemis... :)
Hayirli ugurlu olsun, kazasiz cezasiz surusler dilerim....
Sanirim yakin zamanda Amasya'da satilan bravoyu aldiniz. Izmir'den Amasya, sonrasinda da son durak Ankara... Bakalim daha ne sehirler gorecek bu guzelim araba... :)
tüp bütün hayalleri bozmuş bence =)
Abicim araç dehşet duruyor renk jant plaka vs. Allah kaza bela wermesin.hayırlı olsun . Mutlu günlerce kullanin
Evet İzmirden Gelen Bir Araç Bu Sanırım Ertanın Tanımıyorum Kendisini Ama. Lpgde Hiçbir Sıkıntı Yok Hayallerinizi Suya Düşürmeyin Her Türlü Hakkını Veriyor. Yetmediği Yerde Benizinimizde Var Yine Her Türlü + Sport ::))))
valla diğer sahiplerini tanımıyorum ama ertan harika derecede çok temiz bakıyordu araca için rahat olsun..bilinçli bir kullanıcı zaten..araç sonaxdan çıkmıyordu
hakikaten ertan gitmeden bişiler yapacaktık ne oldu ?
ses çıkmadı bilmiyorum valla abi..ağustosda gidiyod sanırım
çok hoş bir rengi var maşallah:)
Tşk Ederim Arkadaşlar Güzel Dilekleriniz İçin. Bizlerde Elimizden Geldiği Kadar Bakmaya Çalışıyoruz.
vay amasya plaka amasyalımıyız pekı?