güzel olmuş güle güle kullanın...
Grande Puntoma Spoiler Taktırdım güzelde oldu...![]()
güzel olmuş güle güle kullanın...
Hayırlı olsun güle güle kullanın... Kırmızı kızlarımızada çok yakışıyo yaaa.![]()
Çok güzel olmuş hayırlı olsun.. orijinal mı aldınız parçayı yoksa yaptırdınızmı?
Güle güle kullan çok yakışmış kırmızıya ama bir şey sorcam bagajı kaldırdığında antene sürtmüyormu uzun omuş sanki spoilerde iz yapar ileride anteni bile kırabilir..
güzel olmuş hayırlı olsun. kırmızı, bir arabaya bu kadar mı yakışır... Allah kaza bela vermesin.
Mekân Mersin, memleket Bolu...
öncelikle tombalak kardeşime, wistariaya,utkuya ve fomoliye çok teşekkür ederim. Utku bey parçayı ankaradaki finspeed'de katalogta beğendim sipariş verdim bursadan 3 gün içerisinde geldi. hemen taktılar. nakit 130tl- visa ile:140-150tl civarındaydı...
Sevgili femoli hayır bagajı kaldırdığında antene sürtmüyo çok güzel yaptılar...
teşekkürler koyu black cümlemize Allah kazadan beladan korusun...
çok güzel omuş. güle güle iyi günlerde kullan..
maşallah çok güzel olmuş bir şey sorucam geçenlerde bende aynı yerden aldım aynı spoilerden fakat bagaj kapığını kaldırdığınızda kenarlarından tavana değiyor ve boyayı kaldırmış sizdede bu aynımı ?
maşallah çok güzel olmuş en kısa zamanda bende düşünüyorum kırmızıya gerçekten başka yakışıyor bu meret![]()
cok tatlı durmuş..fiyatı ne kadar bu işlemin bende düşünüyorum takmayı da
Hayırlı olsun, güle güle kullan.
Güle güle kulan..
BY Turbo SPORT 150 HP
kusura bakmayın anten değmiyo demiştimde değiyomuş ama bi sorun yok boyasında filan zaten bagaj açıldığında anten sabit olmadığı için esnek olduğu için bi sorun olmuyor boyasına ve de antenine... sadece hafiften değiyor onunda boyaya yada antene zarar vereceğini zannetmiyorum... sanki sürekli bagaj açıkmı kalacakki ihtiyaç durumlarında açılıyor...![]()
Levent bir iki ay sonrada bu kelimeleri duymak istiyorum senden![]()
napalım mehmet bizde çizik kapatıcıyla rötüşlarız o zaman![]()
Levent on numara olmuş ama aracın guzel bı jant istiyor
I ' m c a p u l i n g . . .
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri