sana yollayacam birazdan bol bol dinlersin:D seninkide aynısı olmasa güzel secim olmazdı eminim bu araba cok kötü bir secim olurdu:D
Printable View
sevgili hsyn28 mesajlarınızı çoklu alıntı yaparak cevaplayınız..üst üste farklı mesj atmayalım lütfen.. kazasız belasız güzel araç
maşallah araban çok güzel benimkide gelsede bişeyler yapsam.. modlu gibi duruyor araç halbuki hiç birşeyde yapılmadan.. kazasız belasız kullanın...
arka tampon orjinali dursaydı daha iyiydi bence :) böylede güzel olmuş kazasız belasız sürüşler nazar değmesin ;)
fena olmamış aslında yakışmış
bencede boyalı hali daha güzel .. plastik çok kötü görünüyor. kaça boyadılar arkadaşım bende gelir gelmez boyatacam..
çektigin resimlere bakıyorum inceliyorum ön kroma dokunmam kesinlikle.. ilerde belki evo kromundan yaptırmak isteyenler olabilir:) ön krom yan çıtalar büyük uyum saglamış bence tam tersi bagaj kapısı arabanın bütününden yetim kalmış gibi duruyor.. punto ve evo yazısını bir krom parçaya gömmeli yapıpda bagaj kapısına da koysalarmış araba dört dörtlük olurdu fikrim.. ( astra ya benzerdi belkide o yüzden yapmadılar)
astranın siyahıda çok süper duran arabalardan çok hoşuma gidiyor.. hüseyin kardeş ben bakdıkca evo ya dahada ısınıyorum agresiflik senin araçta krom bir parçayı boyatmakla olmaz bence şimdiden araç gerçekten ben farklıyım diyor yapılan ne var sadece tampon boyama vede film çekilmiş ( modlu araç gibi dikkat çekiyor) birde body kitlerinin çıktıgını düşün şu aracın en agresien sadesine tampon ekleri ile bu araç ne hal alır.. şuanda full dış modlu araçlar gibi agresif durmaz tabiki çıplak bir araba bence...
aynı fikirdeyim. 17 jant geniş tabanlı lastik spoiler egzos ayna kapakları bagaj altı çıtası xenon arabanın dışına yaptırcaklarım .. ( film ve tampon boyamayı saymıyorum senden gördüm hoşuma gitti bu plastiklerin boyanması) güle güle kazasız belasız bin kardeşim gerçekten araban hoş olmuş.. maşallah diyeyim...
ben deneyecegim bagaj altı çıtasını daha orjinal bişey gelmiyor aklıma ... sana şeyi sorayım hüseyin bu iç aydınlatma arabada nerelerde var? ona göre çok planım varda.. içini çok degişik yapacam bu arabanın..
abi iç aydınlatma arabanın torpida üstünde teyp hizasında şerit lamba var içerden loş ısık veriyor teyp ve klima konsolu ısıklandırmalı direksiyon ısıklandırması var bence ısıkları 10 numara duruyor sadece o ışıkların rengini beyaz yapsak yeterli olur diye düsünüyorum.birde arka plaka lambasının yerine mtec dipsiz ampul tak beyaz cok güzel oluyor.
evet abi unuttum kapılarda kapı acma kolunun üstünde ısıklandırma var sadece ön iki kapıda bide cam otomatiklerinde var.
başka türlü iyi bir izolasyon yapılmadan o kapılar dan kesin ses gelir müzik sistemi yapılınca.. gerçi en iyi izolasyon yapılsa bile zamanla yine gelir ses kapılardan sonra sökecez tekrar yapacaz ona alıştık hüseyin.. benim arkadaş var bu konuda uzman o halleder artık ses geldikce nasılsa benim arabam onun arabasıdır vede arabadan tık diye ses gelse durur yolda söker, sesi keser sonra devam eder böyle bir adam yani:) türkiye ikinciligi var ses sisteminde.. gerçi ben bu yaşta artık çok baslı bir sistem yaptırmayacagım 5+1 gibi çıksın ses istiyorum.. ona göre konuştuk yapcaz bişeyler..
istanbulda olsaydın bende yaptırırdım burda tırsıom tanıdık yok dagıtırlar bi yerleri iş almayalım basımıza diye.
hüseyin bu iş uzmanlık istiyor bazen yaz tatiline gelenlerde görüyoruz adamın aracında 7000 tl lik ses sitemi var ses yok .. bunu çok güvendigin kendini kanıtlamış bir yerde yaptırmanı tavsiye ederim. yoksa sadece parayla çok kaliteli aletleri alırsın ama yanına senden daha ucuza ses sistemi yaptırmış biri çeker vede onun müzigini dinlemek zorunda kalırsın..
sana tavsiyem hüseyin bas olmadan olmaz 1000lik veya 1200lük sublu , mid takımı anfili bir ses sistemi işini görür..
şu yay ve janta bi karar verip alsam sıra tesisata bi gelse o zaman bişiler bulurum hiç arastırma yapmadım daha.senin araba ne zaman geliyo gecen 105 lik gördüm bi tane serviste coil over yaptırmıs resmen yer ucagı gibi olmustu.bu tampon boyamayıda o arabada gördüm zaten cok güzeldi o yüzden boyattım.
ayın 5inde gelecek diyorlardı hala gelecek fiatın hangi işi dogru ki .. geldi dediler gümrükte dediler bekliyoruz.. ben arabadan çok motoru merak ediyorum 40km kullandım ama tabiki sürekli kullanmaya benzemez.. birde 6 yıldır dizel kullanıyorum benzinli araç kullanmayı özledim..
bu hafta verirler o zaman beklemek kadarda zor bişi yok hee ben 3 gün bekledim araban var otobüsle eve gidion içine oturuyo valla insanın.