https://img705.imageshack.us/img705/4476/img32672.jpg
Printable View
3 lü veya 6 lı modül led mi kullansak daha kolay ve kullanışlı olur yoksa şerit led mi? bir de direksiyon ve torpido altında ledleri yapıştıracak düz bir zemin var mı? (punto arkadaşımın aracı da o yüzden soruyorum:D)
bir de elektriği tavan lambasından indirirken sol veya sağdaki sütundan mı indirdiniz kabloyu?
ben önlere 8li arkaya 4lü hazır kullandım, önler yapıştırma, sıkıntı yok. arkalar T10 park lambası ampulu duy üzerinde koltuk altında, hafif boşta.
ben soldan indirdim, sağda torpido var açılıp kapanırken sıkıntı olabilir
koksal sag tarafınkılerı sagdan sol tarafınkınıde soldan aldım arkadasım ledler serıt olanlarından ama sılıkonlu olanını ben 3 lusunu yaptım daha loş bır ışık verdı daha fazlası cok abartı ve cırkın olur bence yardımcı olabılecegım bır konu olursa ozelden msj at tel vereyım
abicim biz bu işi elektrikciye yaptırsak ne kadara maal.olur harbiden cok sık duruyor ya
vayy 10 numara olmuş:D güle güle kullan :)
çok güzel görünüyor bencede. elinize sağlık
bu bizim araca güzel olmaz heralde orta konsol ve kokpit ışıkları sarı renk beyaz atarsak sırıtır gibi gelgi sarı taksam zaten hoş bi ışık deil en iyisi ben bu konuyu görmedim farzedeyim ellerinize sağlık çok güzel olmuş