engin abi yüzünü gören cennetlik:) ben seni görüyorum arada trafikte bazen..tesekkür ederim abi saol
Printable View
engin abi yüzünü gören cennetlik:) ben seni görüyorum arada trafikte bazen..tesekkür ederim abi saol
tekrardan hayırlı olsun abi
güle güle kullan
ne var bunda bukadar büyütecek. kapkara bir araba işte. içini karartıyor insanın :) mundar o mundar :P
fırat hayırlı olsun kazasız belasız cezasız mutlu günlerde binmen dileğiyle.jantın markası nedir acaba cok hoş durmus aracta.
yalniz 8.resimde balkondaki köpekte tikkali tikkali bakiyor agzi sulanmiş garibimin arabayi görünce:Don numara olmus masallah allah kaza bela ceza vermesin:)
Hayırlı olsun Kazasız belasız. ;)
evet evde bir pitbull um var:) arabayla uğraşınca uyuz oluyo onla ılgılenmemı ıstıyo..araba gelınce pabucu dama atıldı tabi:D
tekrar tesekkur ederım herkeze..sadece şu nickname i KAPLAN35 olan abim sinir oldu nedense o alamadı dıye galıba heuhe:group000:
saygılar murat abim..:)
kardeşim güle güle kullan maşallah diyalim:)o arka tamponda çömelmiş foto çeken kim:P nasıl bir parlaklırdır aracın rengi super parlatmışın renk super jantlar super kazasız belasız surmen dileğiyle kardeşim:)
saol anıl :) senın de yenı aracın hayırlı olsun
güle güle kullan fırat
eyvallah kaptan saol:)
Yakışıklı bir araç, kazasız belasız inşallah.
Ben bugün bunu gördüm... :D
mertcim basıcam ama şu aralar deil..o zaman gelsinde seninde fikirlerini alıcam zaten
Jantlar güzel duruyor. iyi günlerde kullanın..
maşallah kazasız belasız.. çok güzel...
eyvalla abi saolasın...under construction;).......coming soon:d