süper+++++++++++++++++++++++++++++
Printable View
arabamı alalı 18 ay oldu ve 2 hafta önce 40.000 km'yi devirdim, hatta 41bin oldu nerdeyse. çok mu kullanıyorum sizce?
arkadaşlar çok üzüldüm tüm yapılan yorumlara ..ben konuyu açarken az km iyi para eder yada benimki az diye hava yapar gibi birşey demedim.satmakta ister gibi bir tavrım yok.sadece başka az km varmıdır diye bir konu açtım ve hiçbir iddia da bulunmadım fakat nete bir giriyorum ki sanki çok km olan para etmez satılmaz falan demişim yani ne alakasa....nerdeyse az km ile çok km li araçları karşılaştırmışsınız..yok çürümüş yok lastiği bilmem ne olmuş gibi ....yalnız şunu söyleyeyim yazma şeklimde yada telaffuzumda imla hatam varsa yada ortaya (varmı benden daha az km olan gibi ) anlaşıldıysa ÖZÜR DİLERİM.kimsenin km si çok diye dalgada geçmedim.kendim zaten şoförüm çok araç kullanıyorum kendiminkini kullanamadım o yüzden böyle yani...ama pişman oldum yazdığıma hiçte arkadaş dost canlısı yorumlar yoktu .galiba bir tanesi hariç ona da teşekkürler diğerlerindende özür...
Bilge han neden alındın :)
Kimse sana karşı bir yorum yazmamış yazılanlar yazılacakları takip etmiş alfabenin a sından başladığında sona doğru değişik kelimelerde devem edeceğini bilmen gerekirdi burası bir forum konu konuyu açar ;) O yüzden sen kafana bişi takma iyi yapmışsın konuyu açmakla kimin kaç km yapmış olduğunu öğrendik fenamı :)
km az olması biz dez avantaj diil sadece çok çok küçük olması dezavantaj ;)
kırdıysak kusura bakma... ama biz bildiklerimizi yazdık. kimseyi kırmak amacında değiliz. seni de kırdıysak tekrar kusura bakma kardeş..
kullanmadığım arabanın,vergisini vermek,trafik sigortasını ödemek,muayenesini yaptırmak ve çalınmaya karşın falan kaskosunu yaptırmak bana anlamsız geliyor.
kasım 2009 trafiğe çıkışlı 16,500 küsür :)
Arabaları süs için almadık gezicez tabi ama multijet olan dikkat etsin :) az yaktığı için 2 ayda'da 7 bin 8 bin yapmayın
Kimsenin kimseye kızması veya alınganlık yapacak bir durumu yok arkadaşlar, herkes kendi yorumunu durumunu ortaya koyuyor...alaycılık dalga geçme gibi tavırlar şahsen ben hissetmedim Bilge-han dostum...iyi forumlar:)
açtığın konu bilhassa yararlı olmuş bence, kim ne yaptı arabasına ne kadar bindi ne kadar zamanda ne km yaptı, herkez kendınce biribirine bakarak kendını değerlendirmiş oldu bi nevi;)
2008 23.700 de
2006 benim yavrucakta yeni 25000oldu :D
2009.
Dün 22001 oldu. Sanırım yarın 22222 olarak bende DALYA derim :)
Bizim Aracında 3. gününde 300 km Oldu :D Depoyu Fulledik 125 km Gittikden Sonra Benzin Aldık 8 Litre 32 Tl Küsur Çıktı İyimi Sizce. 1.4 77 fire dualogic. start&stop.
:) bugün tam 11 ay ve km tam 14 000...
2006 model 116.250 de fırat kardeşin dediği gibi işlemekten göz alıyo :D
su an 150.000 km ve yilda 23.000 km ortalama
arkadasimin babasina ait gp si 2007 model 7500 km de..