hayırlı olsun,iyi günlerde kazasız belasız kullanmayı allah nasip etsin.
Printable View
hayırlı olsun,iyi günlerde kazasız belasız kullanmayı allah nasip etsin.
allah kaza bela vermeden güle güle kullanın hayırlı olsun.
Gozun aydın. Hayrlı olsun renk secımı super pısman olmıcgnz bır arac..bn cok memnunm.allah kaza bela wermesn ıı gunlerce kullanmanz dılegyle
Herkese Teşekkür Ederim. Ufuk Rengi Pek ßeyenmedim ya :D Güneşde Bordo Oluyor. Bayideki Eleman Dedi Sen NAptın ya Millet Böyle Renki Tutturmak İçin Bi Ton Para Harcıo FElan diyodu ama neysE :D
Bişey Sormak İStiyorum. Şimdi Dualogic Lerde Hilholder Standart Oluyor ya. Geri Vitese Takınca Aktif Olmuyor Ya O Yoksa bizmi Anlayamadık ?
Benimkiside Dualogic ama benimkisindede geri vitese takınca aktif olmuyor zaten bu benim aracımda en azından diğer otomatik arabalardan biraz daha farklı normalde otomatik bir arabayı ileri vitese geçirdiğinde hiç gaza dokunmadan kendi kendine ufaktan ilerler ama bizimkisinde öyle birşeyde yok anlayamadım gitti normal manuel gibi kaldırıyorsun arabayı :S
çok güzel bir araç kazasız belasız kullanmanız dileğiyle hayırlı olsun.
arac gercekten cok hos.aynısı bende war fakat skydome yok.o da cok farklı duruo:d cok hosuma gitti.
keşke skydome Da Ekletseydin ya Çok Güzel
Hayırlı olsun kazasız sürüşler.
teslim aldınya artık bu hafta 1 depo yersin :D kazasız belasız...
kazasiz belasiz sürüşler inş.tadini çikarman dileğiyle.
Yarın C.tesi Günü Tam 1 Hafta Olucak Depo Yarıda :) 365 Km Yapmışız ya 4 Günde ^^ ama 3 Gün Serviste Hala Serviste Ya 2 Saat Önce Gittim Almaya Hazır Demişlerdi. Ufak Çizik Vardı Onu Onardılar Bi Baktım Çiziği Düzeltmişler Ama Kireç Gibi Beyaz Noktalar var Cıkmıyor Bu Ne dedim ya Kem Küm Etti. Siz Bırakın ARacınızı Yarın 10 da Hazır Olur Dedi.ADamlarada Hak Veriyorum Aslında FIrat Otoyu Bileniniz Vardır. Öyle bi Ters Yerdeki Arkası Sanayi Önü E-5 Zaten Yerleride Ufacık Allah Yardım Etsin Ne Diyelim