japonca yazıları sok.
ondekı punto yazısını sok
on tampondakı abarth yazısını sok
bunlar arabayı cok basıtlestırmıs
camın kenarındakı markalar hosuma gıtti.
egsoz ucu guzel
Printable View
japonca yazıları sok.
ondekı punto yazısını sok
on tampondakı abarth yazısını sok
bunlar arabayı cok basıtlestırmıs
camın kenarındakı markalar hosuma gıtti.
egsoz ucu guzel
arkadaşım su arka spoiler cok güzel nereden ve kaca taktırdın
tşk eleştirileriniz için iyi yada kötü hepsine acığım ve hoşuma gidiyor evet öndeki punto yazısı hakkında haklı olabilirsiniz ve ön karlıktaki abarth yazısı hakkında ama japonca yazıları sökememmmmm el emeğim war ve herkes cok beğeniyor eksozumda kople eksoz uc değil yani ve sesine herkes hasta gercekten beğeniyorlar yinede tşkederimmmmmm :):):)
japonca ya da çince yazılar çok hoşuma gittiii....
jantlar da değişince çok süper olacak:)
güle güle kullan arkadaşım....
tşkler bütün yorumlar içinnnn foruma fazla giremiyorum onun için sizlerin hepini zi tanımıyorum ama yinede yorum yapanlarada yapmayanlarada çok teşekkürlerimi iletiyorummm...
Güle güle kullanın çok güzel duruyor
Bencede Jant Eksik Ama Cok Guzel Olmus Eline Saglik
bencede sök moralin bozulmasın diye ona yorum yapmak istemedim çünkü bu zevk işidir bana uymayan sana uyar ama yorum soruosan sök derim
jantlar hazırlanıyor biraz zaman ister
yaylarım hazır takmak ister
eksoz uc değil kople eksoz sistemi ve manyak güzel ses veriyo görenlere bi sormak ister! içeri girmesi konusunda aynı fikirdeyimm
paspaslar arabanın dış dizaynın da nikelaj olduğu için içeriyle bağdaşsın diye öyle aldım ama seni fikrinide düşünücem
keşke italyancada japonca kadar estetik olsa benim grandede italyanca ister iç tarafta kapı kolları ayna vites cercevesi torpido kolu boyandı müzik ve görüntü sistemi hazırlanıyor aynalar boyandı activ ama dinamic görünümlü özel mercek sisler salı takılıcak hazırlandı
abarth yazısı grande puntonun number one mod reklam firması ve fuar aracından bakılarak birebir aynısı cama yazıldı beğeniliyor
farlar boyanıcak salı gününü beklemek ister ama ilgilendiğin ve yorumlarını dürüst ve içten yaptığın için çok tşk ederim
arac güsel olmus kazasız belasız kullan....