görevimiz :ebebe:
Printable View
:ok: NUMBER #ONE# :ok: BENCE MÜTHİŞ CITALARDAN BENDE ALICAM BENCE COK ŞIK DURUYOR:ok: KAZASIZ BELASIZ KULLANMAN DİLEĞİYLE
arkadaşım kazasız belasız kullan cok güzel ayriyetten ufkum acıldı sonunda sağdan direksiyonlı gp gördüm
ya cruise kontrol nasıl bir duygu yaw acayip hevesim var..
Çamurluk paçalıkları biraz görünüşü bozmuş gibi geldi bana...Sanki karizmada bir çiziklikmiş gibi...Güle güle kullan ...Kazasız günler dileğiyle...
çok güzel güle güle kullan. ama o arka çamurluktakiler pek yakışmamış bence..
Cok Tatli Araba Ya .. Güle Güle Kullan 8O ..
yeni mesaj yazan arkadaşlara tekrar tşkr ediyorum...
Ya çok önemli değil de ilginç geldi bana, yani seyir açısından ya da nebilim kural olarak nasıl bi gerekçe olabilir ki? Paçalıksız çamur, su atıyo diye değildir heralde...
arkadaşlar bizim gibi ülkeler haricinde (gelişmiş ülkelerde) kurallar harfiyen uygulanır,bizde maalesef durum idare ettirilme durumuna gidilir veya gidilmeye çalışılır,burada belli bir düzeyi temsil eden forum üyeleri olarak üzerimize düşen görev kurallara uymak uyulmasını sağlamak olmalı diyorum.
neden basit arkadaşım
kıbrıs ta ingiltere trafik kuralları işler
mesela bizde göbeğe gelen araç devam ederken orada göbeğe gelen araç bekler yani göbek içindekinin yol üstünlüğü vardır
ingilterede paçalıklar mecburi aynı nedenle kıbrıs ta da mecburi bunun nedenide yine ingilterede yağmur çok yağıyor kıbrıs ta çok yağması yada yağmaması sorun değil
olay ingiltere trafik kurallarının geçmesi
mavigitar bence araban yakından çok daha güzel burada iyi çıkmamış :) yanlış görmüyorsam girne sahilde bir iki foto
özlettirdin oraları
tekrar kazasız belasız kullanman dileğimle