Hayırlı olsun çok güzel olmuş.Merak ettiğim konu ise orta kapaklarda niçin eski mavi arma var.
Printable View
Hayırlı olsun çok güzel olmuş.Merak ettiğim konu ise orta kapaklarda niçin eski mavi arma var.
bulut kardeşim güle güle kullan senin makinayı biraz yoracakta olsa aracına çok yakışmış. Bu arada ön tampon eki çıkartırken baya iz bırakmış, tekrar takıcaksan tavsiyem iz bırakacak yerlere lastik geçirmen olucaktır.
Müslüm abi buluta ne kadar yardımcı oldu fiyatta bilemem ama 1800tl liste fiyatı var orjinal aksesuar kataloğunda :D
10 üzerinden 10 veriyorum:) Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin:)
güzel olmuşşş =)
güle güle kullan bulut, çok yakışmış...
gerçekten çok yakışmış bnde almk için hveselendm şimdi :) bu arada camlardaki film kaç numara 1 mi 2 mi ?
çok hoş olmuş gerçekten güle güle kullan :) birde sorum var performans ne durumda :) yakıt tüketimi falan? bilgilendirirsen sevinirim..
Hayırlı olsun,güle güle kullanın
Bulut hayırlı olsun dostum jantla'rın ağırlığı nedir çok estetik duruyor ama ağırlığıda önemli ??
çok şık..
bulut çok güzel olmuş
güle güle kullan kardeşim
artık km de 300-350 krş yakarsın herhalde ama olsun
para var huzur var
=)))
pöff abi bune ya hakkatten çok güzel olmuş valla arka lastiklerde negatif kamberde ayrı hava katmış :) allah kaza bela vermesin
güle güle kullanın çok güzel olmuş gp kazasız belasız sürüşler ;)
şık olmuş. kazasız belasız
panjurlu resimde isteriz =)
eyvallah. bu jantları bende baya severek aldım. bu arada spoyler ve marşbiyel konusunda haklısın. gayet hoş durur aslında ama takmayı düsünmüyorum. yani bu tarz seyleri aracı sıfır alırken üzerinde fabrika cıkışlı olması hosuma gidiyor. öneri için tekrar tesekkür ederim
eyvallah abicim. söyle acıklayım; jantlar fabrikadan göbek kapakları olmadan geldi. benim aracım 2006 model dynamic model oldugu için logoları ve orjinal 15 jantlarımın göbek kapakları mavi renk idi. bizde serviste jantları takarken orjinal 15 çelik jantlarımın göbek kapaklarını t-jet jantına denedik orjinal oldugundandır herhalde tak diye oturdu kapaklar. bende göbek kapagı almaktan kurtuldum. şimdi arka logom ve jant göbek kapaklarım mavi logo. öne zaten logosuz panjur yaptık.:D
saygılar