Serdar abi çok ciks :) olmuş beeee
Printable View
Serdar abi çok ciks :) olmuş beeee
KOCAMAN MAŞALLAH ALLAH KAZASIZ BELASIZ 4 TEKERİNİ YERDEN KESMESİN İNŞALLAH
Kendi beyaz gp mi seninki gibi yapmaya karar verdim :)
Bana yardımcı olurmusun tüm sarularımda :)
BUda benim aracım
https://forum.grandepuntotr.com/arac...-beyaz-gp.html
küçük küçük orjinallikten çıkmayarak neler yapabilirm yardımcı olurmusun :)
Göstergeleri bende beyaz yapmak istiyorum acaba aracım garanti kapsamı dışında kalırmı ?
işte istedigim renk işte modifiye abartı yok ter temiz kazasız belasız binmek nasip olur inşallah...
çok tatlı olmuş araç inşallah trafikte orjinalini görürüm bigun hemşerim
Jantlar orjinal değil demişsiniz fiatın replikalarından mı acaba bende onlardan düşünüyorumda :)
Kesinlikle far farı dostum...estetik açıdan çok daha güzel duruyor... hele araç beyaz olunca 2 kat...
Jantlar orjinal, evet.
abi araç mükemmel 41 kere maşallah bursada görmek nasip olur inş :) bide ben bu jantları çok beğendim benim puntoya da iyi gider, nerden bulabilirim acaba var mıdır serviste?
Sağol Yunus. Servislere sormalısın, gerçekten bilemiyorum bulunur mu.
aynı jantlar jant.com.tr de replica/fiat olarak gösteriliyor.bi ara niyetlenmiş ama bulamamıştım.siz orjinal diyorsunuz,çok ilginç. sitede bir üçkağıt var sanırım.
bu arada araç ve özellikle jantlar çok güzel.kazasız belasız kullanın.
Favorim Beyazdır her zaman.Çok güzel olmuş walla söylenecek bisey yok.Kırmızıyı verip beyazmı alsam yaw napsam :) Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın.
bu puntoyu gördüm ve şimdiye kadar yapılmış(bence) en sade en güzel ve en karizmatik punto olduğun u düşündüm. maşallah allah kazadan beladan cezadan korusun emeğine sağlık....
Grande Punto zaten güzel bir araç rengi ne olursa olsun. Teşekkürler ederim sizlerede.
Arkadaşlar konuyu hortlatıcam biliyorum ama şu jantın fiyatını bilen varmı ?
2250 tl...