yeni jantlar hoş olmuş, güle güle kullan, bu arada tümseklere çukurlara dikkat!!
Printable View
yeni jantlar hoş olmuş, güle güle kullan, bu arada tümseklere çukurlara dikkat!!
Çok teşekkür ederim arkadaşlar :)
manyak olmuş yahuu...bir araba ancak bu kadar güzel olur...bayıldım...hem jantlara hem de egzosa...kazasız belasız keyfini sürmeni dilerim kardeş
Çok teşekkür ederim :)
IV Murat,torunum benim bu kadar da sıradışı olunmaz ki.....Olan var olmayan var
demi yani.Şaka bir yana gerçekten çok yakışmış.Kazasız,cezasız ve de belasız kullan
nabi abi bahsetmişti görünce fikrim değişti.gerçekten fotograflarda çok şık durmuş,gerçekten çok begendim.bu jantların siyah modelide varmı?hayırlı ugurlu olsun nazar değmesin:)
muratcım hayırlı olsun arabanı sevmene neden olan janntlarda cok yakışmış hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız inşallah
murat cım yeni jantların hayırlı uğurlu olsun inşallah lastiğine jantına taş değmez güle güle kullan çok iğrenç olmuşlarr.
ikinizinde jantları lastikleri hayırlı olsun gençler cok güzel tekrar söylüyorum muratım nazar degmesin
muratcım beni sevindiren tek nokta senınkılerın daha düzgün oturmuş olması yoksa karın ağrısından allah vermeye erken yaşta başka biyerlere oturabilirdin :))
Kanka ne bu çekememezlik anlamıyorumki burda 50 kişi güle güle kullan diyor bide adamın laflarına bak ezme değil fark var diyorum sadece.
Seviyesizlik hat safada osman kardeşimde.. Biz buraya bize laf sokun edin diye açmıyoruz görülsün fikir olsun diye yapıyoruz. İnsan okuyunca allah kaza bela vermesin der ama şöyle daha güzel olurdu der beğenmesede. Adam başka yere otur inşallah bilmemne diyor...
tamam olum laf sokuşturrup durmayalım ..... sarmasın konu....