Kazasız belasız kullanın oldukça temiz ve sade görünüyo aracınız..
Güzel araç.
ŞU an için,Güle güle kullan diyemıyeceğim.
Kamuya açık olan bir ortamda,ehliyetsiz araç kullanımını teşvik eder bir durum oluşmasın.
Senden de ricam,eğer kullanacak olursan,bununla ilgili paylaşımda bulunmaman.
Elbette,bunun dışında,aracın ile ilgili,kullanım hariç,diğer her türlü paylaşımda bulunabilirsin.
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak.
Kazasız belasız kullanın oldukça temiz ve sade görünüyo aracınız..
yav arabayı ehliyetmi kulanıo aynen devamGüzell..
hiç birininzmi ehliyet almadan önce arac kulanmadınz ki benm bahsetmek istedigm olay 85 yaşında ehliyetli amcanın araba kulanması dahamı sağlıklıdır yada 40 yıllık ehliyeti olan dayının alkolu arac kulanmasımı olay bence ehliyetde diil neyse ben daha fazla kaşınıp genc arkadşımız seyini kirletmiyim=))))herkezde özur diliyorumm..
Maşallah güzel aracın kaza bela vermesin Allah. Yani herkesin de dediği gibi trafiğe kapalı alanlarda kullanılırsa güzel olur ehliyeti almadan çünkü artık istanbul öle bir şehir oldu ki nerden ne çıkacağını kestiremez olduk.
Merak etmeyin abilerim 2yıldır kullanıyorum şöförlüğüm var direksiyonumda iyidir. Hız tutkum var ama kendimi bilen biri olduğum için otoban hariç hız yapmam. Ve abimin söylediği gibi ehliyet araba kullanmıyor ama ben yinede sık direksiyon başına geçmemeye gayret ediyorum 19 bu heves varken beklenmez ki![]()
Plakanın sonundaki 0'ları at 34 DE '61'
O sade bir karadenizli , zamanla çift tampon uygulaması bile yapılabilir Trabzondaki dolmuşçular gibi hahahahahşaka bi yana ;
Kazasız belasız hayırlı günlerde kullanmanız dileğiyle ..
hoop maşallah güzelmiş araç..
TSİ Jetta.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri