yaa ben manisalıyımda aydından arabayı 1500 tl daha ucuza verdiler bana ondan aydın plaka kaldı ööyle:cool0000:
Printable View
Maşallah kazasız belasız kullanın acil yay lazım yayla çok tatlı durur birde ön cama film çektirmişsiniz polisle aranız nasıl rahat bırakıyorlarmı bare
kontrollere girmemeye özen gösteriyorum.. birde bir süre önce tinerciler tarafından saldırıya uğradım.. polislere bu durumu açıklıyorum. mahkeme sonuçlanana kadar böyle olmak zorunda diyorum. şimdiye kadar 2 kere bu şekilde açıklamama karşı anlayışlı oldular. ama ters bi memurun affedeceğini hiç sanmıyorum. abi işin aslı hastalık bu onlar sökeeeer ben takarım, onlar yazaaaaar ben öderim. hastayım naapayımm..:D:D:D:serenade:
Temiz ve de şekil maşallah kazasız belasız sürüşler...
kazasız belasız günlerde kullanın. ancak ön ızgaraları siyaha boyatmak lazım;)
boyatcaz baba boyatıcaz dipsiz kuyu gibi bu iş orasını yapıyon diğer taraf,, diğer taraf yetişemiyom :D:D:D:D:whip0000:
pilotender´isimli üyeden Alıntı https://forum.grandepuntotr.com/desi...s/viewpost.gif
heeeyt beaa..araba zaten süper olmuş daa...09 plaka daha da bir güzel duruyor yav :)
Alıntı:
araç çok hoş olmuş ,jantlara bayıldım..Enderin dediği gibi 09 da dikkatimizi çekmedi değil hani, memleket nede olsa :)
hanım aydınlı abi bi ayak orda artık. tşekkürler
Maşallah kazasız belasız.Gayet hoş.
Araç çok şık ve gösterişli olmuş, kazasız belasız. Ancak ben şu tavan lambasının gerisindeki ışıklı şeyi anlayamadım, nedir o?
sorma yaa en büyük dert hiç birşey koymuyorda durdurduklarında terörist muamelesi görüyorsun o koyuyor...
dileklerin için sağol
aynen öyle gece çok iyi değişik bir görüntüsü oluyorAlıntı:
Pille çalışan veya araç çakmağına bağlanmak suretiyle çalışan ve müziğin ritmine göre yanıp sönen ince, ışıklı bir dalga ;)
ne adamsın yaa..:)
ben hemen aydınlatayım..
dalga= Car Equalizer :P
Eren kazasiz belasiz. On cama film arabaya cok farkli bir hava katiyor. Cok guzel olmus. Zaten on cama tek parca film ceken adami bulmakta cok zor ;)
Senin sahibinden.com'daki ilanina mesaj yazdim. Farlar duruyorsa ben satin almak istiyorum, gorusmek uzere...
Maşallah kazasız belasız inş.
Bencede yay olsa fena olmazdı ;)
Bu arada tepe lambasının arkasındaki mavi kırmızı şeritli şeyler nedir ? :D
Alıntı:
Maşallah kazasız belasız inş.
Bencede yay olsa fena olmazdı ;)
Bu arada tepe lambasının arkasındaki mavi kırmızı şeritli şeyler nedir ? :D
Pille çalışan veya araç çakmağına bağlanmak suretiyle çalışan ve müziğin ritmine göre yanıp sönen ince, ışıklı bir dalga ;)
eywallah abi dediğin gibi ön cama tek parça film çektirmek zor.. 3 kere sökülüp yeniden yapıldı..şu anda bile çok minikde olsa dikkatli bakıldığında kusurlar görünüyor ama artık yaptırdığım yere gitmeye benim yüzüm kalmadı.Alıntı:
Eren kazasiz belasiz. On cama film arabaya cok farkli bir hava katiyor. Cok guzel olmus. Zaten on cama tek parca film ceken adami bulmakta cok zor ;)
Senin sahibinden.com'daki ilanina mesaj yazdim. Farlar duruyorsa ben satin almak istiyorum, gorusmek uzere...