ufffff cuk oturmuş.. güzel seçim yapmıssın.... önümüzdeki 2 hafta boyunca jantlar kirlendi diye arabayı yıkarsın.... kendimden biliyorum. ne yalan ben öyle yapıyordum.. ;)..
Güle güle kullan ne kadara mal oldu lastiklerle?
Printable View
ufffff cuk oturmuş.. güzel seçim yapmıssın.... önümüzdeki 2 hafta boyunca jantlar kirlendi diye arabayı yıkarsın.... kendimden biliyorum. ne yalan ben öyle yapıyordum.. ;)..
Güle güle kullan ne kadara mal oldu lastiklerle?
jantlar LG marka türkiyede TSE belgesi almış 3janttan bir tanesi.----2yıl garantili
Lastikler 195/45/16 Avon zv5 made in england---yanaklar güçlendirilmiş çelik korumalı----+1yıl yol yardım+1yıl garanti --birçok lastik test sitesinde birçok yönden yüzde 80üzeri performans verdiği söyleniyor her okudugum yerde...
suan piyaadaki bi çok lastik uzakdogu malı ve çin malları ve uzakdogu mallarının imajı ve, ingilterenin sürekli yagış alması yagmurlu olması sebebiyle ingilizlerin bu lastiği iyi yapmış olabileceğini düşündüm. biçok olasılıgı değerlendirdim ve o kadar iyi bir tercih yaptıgımı aldıktan sonra anladım.herkese tavsiye ederim..
ayrıca jantlarda kesinlikle sürtme yok, çamurlakları açtırmak değil, çamurluk içlerini bile aldırmadım hiç bir işlem görmedi spor helezon da var fakat bende şaşırdım, arkada 4kişi bindik genede tık yok.
jantlar 800lira+lastikler 140lira... kumho bakmıştım 125lira yol yardım vermiyor ve kumhoda frenaj sıkıntısı oldugu söyleniyor kafamda kumho vardı ama almadım ve iikide almamışım.
fercan abi jant işini çözdük tuning dergisine çıkcak kıvama geldi görselliğiyle artık bakım zamanı geldi artık tıfıl delikanlının periyodik bakım + triger verelim ayarııı
palio ne güzel araç ya yagını suyunu koy o kadar bin git katır gibi :))))
araç 2003 model 40.000de olunca öle olur :D