+10000000 ah ki ne ahhhhh
Printable View
güle güle kullan kazasız belasız ...
barışla buğra kardeşim ahh deyip üzmeyn beni yaf biliosunuz size araba feda bi tanesini barışa bitanesinide buğraya veririm olur ;)
cok hos kazasız belasız
Araç süper olmuş Emre güle güle kazasız belasız günlerde kullan. Bu arac birde Rapid ara beyin uygulaması yaptırdın mı tamamdır..
bence çok güzel gördüğüm en güzel mod. araba abartısız sade ama çok dikkat çekici tebrikler...!!!
teşekkürler arkadaşlar... yorumlar için bişeyler yapmaya çalıştık
hocam o stopları nereden aldın ayrıca jantların tüm özelliklerini söyler misin?jantları boyadın mı yoksa orjinal hali mi o?bende arabama siyah jant taktırmak istiyorum seninki çok yakışmış....tüm özellikleri fiyat dahil söylersen cok sevinirim allah kazasız belasız günler göstersin...
stoplar çok güzel olmuş nerden aldığını ve maliyetini söylermisin
öncelilikle kazasız belasız kullanman dileğiyle ben cantların lastiklerin bilgisini ve modelini merak ediyorum ve stop laöbalarını nerden temin edebilirim hayırlı olsun gerçekten güzel
Eline sağlık Emre gerçekten gerçekten çok güzel olmuş araban. kazasız belasız güle güle kullan
arkadasın stop u gercektendee cook guzeL olmUŞ arbaya hayırLI OLsn gule gule kuLLan
yorumlar için teşekkürler herkese
jantlar momo corse 17" black modeli fiyatı :1000 ytl civarı
lastikler kumho ecsta 205/40/17 fiyatı :500 ytl civarı
stoplar sonar marka ledli fiyatı : 400 ytl civarı
abi cok güsel olmus güle güle kullan
kazasız belasız
araban çok hoş.Allah kaza bela vermesin
yorumlar için herkese teşekkürler..
daha iyileri sizlerin olur inşallah .
atilla bey cümlemize allah kaza bela vermesin..
way koftehorlar sizi değişm tokus yapmıssınız hee ıkısıne de cok yakısmıs jantlar ..
Olum Cok Harika Olmus Super Bi Fikir Valla
harika olmuşlar.. bu jantlar momo gtr mi?
çok hoşi olmuş yaw ii fikir kesinlikle