jant için demedim ön tampon ekini diyorum
Printable View
jant için demedim ön tampon ekini diyorum
olur abi fark etmez abarth logolarına dönemsinde :D
Eheue valla sende de ne şans varmış :D
bende jant örnegini ucuz veriyor aksesuarı orası ondan dedim. arkadaşlar alacaksak toptan alalım kararlaştıralım hepimiz için ucuza gelsin. sakın tek almaya kalkmayın:D
gençler 1200 jant için iyi ben 1000 e almıştım yazın fiyat normal yani. eklerde 350 civarıydı zannedersem. 500 çok pazarlık yapılır heralde zorlayın biraz.
walla ben öntamponu nisan gibi almayı planlıyrum derseniz berbaer alalım biz bekleriz bana uyar ucuz olcaksa
masallah cok guzel arac.
arka spoyler benım de dıkkatımı cektı daha mı uzun...
poliset felan degıl dımı ???
geçen küçükyalı birmotta sormuştum ön arka bodykit, marşpiye ve spoiler toplam 1500 ytl ye yakın bir fyat tuttu ya.
seninki bayağı uygun.
araba tuttu ya herşeyin fiyatını arttırıyor fiat.
aksine uygun olsa herkes taktırır arabasına.
firma da kar eder kullanıcılar da.
abi en iyisi biri kendini feda etsin forum adına orjinalini alsın ondan kalıp alıp yollasın abi burda herkeze 3-5 kuruşa fiberden yaptıralım en temizi :D
Site projesinin az daha büyüğünü gerçekleştirelim.Para toplayıp bi takım alalım sonrada kalıp çıkartıp çoğaltalım :D
bencede çok faydalı olur öle bişey bu tamponu isteyenler listesi yapılsın para onlardan toplansın sonra fiberden yaptırılp yollanır onlara çokta tutmaz yani
valla üstün otomotiv bunlar yan sanayi dedi orginal değilmiş 250 olan. toplam 3 'e tane alsak ne olur dedim 350'ye ön 380'e de arka tampon bırakıyolar.
Banada indirim yaparlarmı acaba bende istesem.
Heheheeh.
Şaka bi yana yakıo ortalığı.Nede olsa kırmızı ve tek kapı
gene ucuz yani ben zincirlikuyu birmotta sordum ön tampona 450 dediler orda 350 diylar ama alırsak senin bize yollaman lazım ankaraya nası gelcez o yüzden yapıştırma olayına ekstra para vercez burda yada yapıştırıcısınıda yanına koydurup öle yollayabilirmisin bize ?
abi yollayayım yollamasınada astarı yüzünden pahalıya gelmesin kargo filan
hakılsın sonradan benimde aklıma geldi 100 lira fazla vermemek için kargo parasıydı yolda çizilmesiydi fln bide burda montanjı dediğin gibi astarı yüzünden pahalıya gelir :( ah be bi kalıbımız olcaktıki şimdi bütün forumu donatmıştık fiberden manyakta olurdu yani
vay be ne ekibimiz varmış :D