kazasız belasız cezasız kullanman dileğiyle çok güzel olmuş araban
Printable View
kazasız belasız cezasız kullanman dileğiyle çok güzel olmuş araban
:heyo: yarın sabah bi aksilik olmassa İstanbul'dan sipariş ettiğim far kaşlarım gelicek. ama fara neyle yapıştırıcam ? cam alaşımlı polyester bi madde oldugu için aklıma hiç bişey gelmedi... bi bilgisi olan arkadaşım varmı?
kanımca...memo halleder be canberk :ok:
çift taraflı bant ile yapıştır canberk
eger direk farın üzerine bir yapıştırıcı uygularsan ileride sökmek istediğinde hoş görüntüler olmayacak büyük olasılıkla uygulayacağın yapıştırıcı farların plastiğine zarar verecek o yüzden tavsiyem ince çift taraflı bant
sökmek istersen de çok uğraşmazsın
@ unik06; ürünü hiç bilmiyorum google'a yazdım ,karşıma oyun sitesi çıktı. bi link yazarmısın yada resim falan koyarmısın.
@matrox;aklıma geldide. çift taraflı bantta kolayca sökulebılır be abi! Güvenemiyorum
bencede doğru diyosun. silikon tutmazmış zaten. neyse kaşı alır almaz mehmet Abi'ye gideyim ozaman.
memo yapıştırıcıları, kalite nin doruğu, hızlı ve güvenilir memo yapıştırıcıda uzman MEMO
ürünü bulabileceğiniz link www.kemaloto.net
allah nası biliyosa öle yapsın emi canberk:s17:
Canberk, koptum walla! :s17: Memo marka... :yerlerde:
Allah kazadan beladan korusun kardeşim güzel araba (maşaallah)...
:icon_smile_angry: far kaşlarım geldi! ama nasıl geldı; fotografını bıle çekmeye utandım!!!boyası kurumadan ,soluile sağ farklı ebatlarda!! yerıne oturmuyor
!!
Poliset!!!!
oo canberk sende de mi Grande punto var =) nasılsım arkadaşım arabanda hoş olmuş kazasız belasız ve cezasız kullanırsın inşallah=))kaşlar içinde üzüldüm =( bi ara görüşelim. Mert İlkdoğan
valla iyi yapmışsın buraya uye olmakla. fakat bugun butun sinirlerim ustumde be mert.... şu işi halletmeye çalışıyorum sağol..
hocam öncelikle araban hayırlı olsun. bugün cumartesi diye poliset kapalı olabilir.
teşekkur ederim santo. evet cumartesi kapalı o dogru da. cel telefona da cevap gelmedi. yarın bırdaha deneyecegım.kafaya koydum eve geldım tekrar paketlemek uzere yollayacagım !
Allah Kaza Bela Vermesin.çok Güzel Bu Konuya Siz Resim Koymusunuz Ben Koyamiyorum Nasil Koyulur Senin Gibi Resim Koymak Istiyorum Cevabini Bekliyorum
saol teşekkurler..
pazartesi geri iade uzereine far kaşlarını kargoya verdim. ellerıne ulaştıgında paramı geri yollayacaklarını söyledıler.umarım bı aksilik cıkmaz..
böylece girip görmedigim yerden alış veriş yapılmaması gerektigini ögrendım!!
@grande puto 45
bu linke tıklayıp detaylı olarak anlayabılırsın
https://www.grandepuntotr.com/forum/showthread.php?t=4