ona kavuşalı henüz 4 ay oldu hiç bir değişiklik yapmadım sdc lastiik ve jantları değiştirmeyi düşünüyorum araştırma içerisindeyim henüz bence G.P. sahip olunacak en güzel araba
ona kavuşalı henüz 4 ay oldu hiç bir değişiklik yapmadım sdc lastiik ve jantları değiştirmeyi düşünüyorum araştırma içerisindeyim henüz bence G.P. sahip olunacak en güzel araba
maşallah
kazasız belasız
tertemiz duruyor, kazasiz belasiz keyifli surusler
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Hayirli olsun. Güzel renk. Modifiyenin sonu yok elbet ama seçim sizin. Bencede güzel bi jantla başlangiz yapilabilir.
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasızbence benim araba sizin arabanızın yanına gelince sönük kalıcak sizinki
şaka şaka mavi en sevdiğim renktir tam mavi menekşe valla
![]()
anılcım su an yanyanalar ve babamlar izmirden geldiklerinden beri ben otoparkta onları inceliyorum renkten kurtardı benim ki yoksa senin arabanın yanında hakketen çok sönük kalacaktı çok cixx ve havalı geldi izmir puntosu bayıldım ama jantlara çıkartmalara sade modifiyeli
teşekkür ederim arkadaşlar hepimiz kazasız belasız inşallah
Konu anvil tarafından (11/12/2009 Saat 11:24 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood
sağlıklı sürüşler dileğiyle....
çok teşekkür ederim yorumun için artık gerisi size kalmışizmirin ruhunu yaşatın arabda
bak bi foto koyuyum buda izmir hatırası olsun
![]()
Konu erdiyilmaz tarafından (11/12/2009 Saat 02:33 ) değiştirilmiştir. Sebep: Resim standart boyutlara kucultuldu
şu akrebi sökebilsemde kendi puntoma yapıştırsam bi kaza süsü mü versem abim çakmadan
bu arada orda babam benle konuşuyo![]()
Konu anvil tarafından (11/12/2009 Saat 11:24 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood
valla bütün telif hakkı alparslan abide el emeğimle yapılmıştır o başka yerde bulamazsınız ben yapıyım yollarım kargoyla bunun ticaretinimi yapsam ki
![]()
bence mantıklı yeteneğini değerlendir abim söyledi senin yaptığını süper olmuş çok beğendim
tamam bunu düşünüyim birazcık
bence akrep sticekrını değil farları alın
bide benim jantları taktınızmı
tamamdır işte bursa buluşmasını hazır
![]()
gölgesi yeter çıkmalarda işimi görür benim şimdilik bence o jantlar punto 35le bütünleşmiş hiç ayırmayalım
teşekkür ederim evet punto 35 çok özel çok güzel bir punto hakettiği değeri veriyoruz abim çok iyi bakıyor ona
bence de nazar boncuğu gibiyine de pek seçim yapamıyorum ben hepsi çok güzel geliyor gözüme
o kadar da değil çok nazik siliyorum ben özenle dikkat ederek hiç bişi olmaz bayanlar temizlik konusunda tecrübelidir merak etmeyinhem o kadar sık silmiyorum 2kere sildim bugüne kadar 4-5 ayda bir silerim tahminen tavsiye için teşekkürler
Konu anvil tarafından (15/12/2009 Saat 12:21 ) değiştirilmiştir. Sebep: Lütfen forum kurallarını okuyun. çok fazla flood yapıyorsunuz.
elif aracın harika görünüyor
bursa buluşmasındada yakından inceleme fırsatım olacak
bu arada jant lastik yapman arabanı dahada çekici hale sokacaktır
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Elif gerçekten çok hoş duruyor. Gerçi kötü duran bir GP yok o da ayrıMaşallah canım nazar değmesin mavi menekşeye. Kazasız, belasız ve cezasız keyifli sürüşler
![]()
Puntonun "Ne yapsan güzel gösterir rengi"
güle güle kullan
Hayırlı olsun güle güle kullan. Arka cam da bir şey eksik gibi yoksa bana mı öyle geldi...??
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri