Herkese ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar.. Evrim konusuna gelince ''Evo'' öyle değil böyle olur :)
Neymiş 3K zor satılıyormuş, satmak isteyen kim, bırakın o zevk bize kalsın :)
Printable View
Herkese ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar.. Evrim konusuna gelince ''Evo'' öyle değil böyle olur :)
Neymiş 3K zor satılıyormuş, satmak isteyen kim, bırakın o zevk bize kalsın :)
Maşallah güzel olmuş emeğine sağlık :)
Maşallah.Allah kaza bela vermesin.Kırmızıda gerçekten çok yakışıklıymış yahu
maaşallah güle güle bin kardeşim,araban neydi ne hale geldi be...senin yaptıklarını fiat yapmış olsaydı,galiba 50.000tl den başlardı fiyatı...
vayy be abi fenalarda..
forumdaki en güzel puntolardan biri ;)
güzel olmuşta ne bileyim 3K pek güzel değil sanki :D
kazasız belasız kullan kardeşim gezdirirsin beni artık :D
adaş beni unuttun modifiye listesine yaz kazasız bleasız 3 kapı zor gider ya :)
İç tasarımda gerçekten bir evrim geçirdi puntolar, ama dışta hala grande diyorum :cool:
Herzaman kaptan, bu 3K'ya nefretin aracını satmadan önce de var mıydı, merak etmiyor değilim :D
Valla bu değişimlerde en büyük destekçim sendin adaş, haklısın, Redstorm senin elinde büyüdü desek yeri, herşey için sağol..
Kardeşim bu iş bitmiştir..Ellerinize sağlık sağlık on numara olmuş herşeyiyle harika...kazasız belasız kullan inşallah :) Ama sana tavsiyem bir nazarlık..anahtarlığa veya aynaya :)
, Bu kadar çok foto koymayın kardeşim, kırmızı kırmızı nazar değecek. Meraklısını bizzat görmeye davet ediyoruz. Çünkü fotoğraflardan daha güzel :)
Kazasız, belasız güzel günlerde kullan kardiş :)
mütavazi abim kim ne derse desin makina on numara zevk alıyorsan 3k olmuş 5 k olmuş farketmez kazasız belasız maşallah diyelim nazar deymesin.....
abi maşallah harika olmuş. özellikle jantlar. kazasız belasız
Yapılan emekleri araç karşılıksız bırakmamış, kazasız belasız.
MaşaAllah ! Galatasaray'lı olmanızda bi ayrı güzel :) "ultrAslan Kapalı" :)
Bu arada şu mavi led olayını nerede yaptırdınız ? Çok hoş ...
Sağolasın renktaş :) Üzüyolar bizi bu aralar çok ruhsuz adamlar ama bugünler de geçecek elbet..
Mavi aydınlatmayı Salihli'de Hüseyin abi yaptı, forumda birçok kişiye de uygulamıştır. Şu linkten takip edebilirsin istersen; https://forum.grandepuntotr.com/gors...calismasi.html
Saygılarımla.
farlar harika olmuş ledlerin ve farların aydınlatmaları nasıl far motru ayarı bağlantısı yapılabiliyor mu bende siparişini vermek için düşünüyorum... iyi günlerde kullanın...