Araç Çok yakışıkLı bayıldım gerçekten Nazar değmesin .. Kazasız belasız sürüşler :)
Printable View
Araç Çok yakışıkLı bayıldım gerçekten Nazar değmesin .. Kazasız belasız sürüşler :)
Çok hoş görünüyor birde konfor kaybı olmasa bende hiç durmayacağım ne diyelim hayırlı olsun
aracın güzel olmuz güle güle kullan..
sagolun arkadaslar.. tekrar tesekkurler
yakın açıdan da görmüştüm, bu açı daha iyiymiş :D
abicim merabalar işine karısmak gibi olasın ama:) aracın masallah cok güzel herserbir yanı mükemmel. ve bence senin makinayı bu hale getirelim. saygılarr :D bence daha hareketli olur ne dersin abi.
205 40 17 jant ve lastik + 5cm spor yay. (acıklamayı unutmusum) :D
bulut eline sağlık çok güzel olmuş valla neredeyse kendi arabamı tanıyamıycaktım
tavsiyelerinde çok haklısın ama benim araç 77 bg lik 17 falan takarsam ne süspansiyon kalır nede ekonomi bide gitmez iyice geberir zavallım
ayrıca bizim aile biraz kalabalık ben köye falan gidiyorum 5 -6 kişi binip yay takarsam çamurluk davlumbaz lastik mastik hepsini 15 günde elime alırım
yoksa senin önerdiğin şekilde daha güzel olacağı kesin zaten resimdede belli
ama
resmi hemen bilgisayara indirdim bunu bir hatıra olarak saklıycam
teşekkür ederim
abicim benim arabanın son hali garajımda var. ön camurluk arası 1 parmak , arka 2 parmak ve sürtme falan da yok. bizim gp lerin camurlukları geniş. ama tabi 150-160 la giderken yoldaki ufak bi dalgalanmayla minik bi cızırtı oluyo. yani konuyu söyle baglııcam; bizim araçlara en fazla 5 cm yay üretilmiş ve 5 cm yay benim aracım kadar da düsürmüyor. ben amortisörlerlede oynadım. ve bneim lastik ebatımda aynı 205 40 17 ben bu halde camurluk arasına 1 parmak girerken sürtmüyorsam sen 5 cm yayla asla sürtmezsin. 5 cm de ön 2 parmak arkada 2 yada 2,5 parmak oluyo. tabi 3,5 cm de takabilirsin ben 3,5 da denedim. araç 3cm rahat düsüyo. o zaman 205 45 17 ve 3,5 luk yay bence senin işini fazlasıyla görür. tabi kara senin. ben bu süsüpansiyon olayına cok ugrastıgım ve cok sey denedigim için baya bi tecrübeyle bilgi sahibiyim. bu arada benim aracta spor yay var ve amortisörlerde kısaltıldı ve sertlestirildi,spor amortisör yapıldı
ve senin aracı modlarkende cok keyif aldım:D. eee nede olsa gönül verdik bu arabalara:wink:
peki konfor ve yakıt durumu ne şu anda
sen beni zorla masrafa sokucan ama hadi hayırlısı bakalım
abi imza yapman için resimle biraz daha oynadım ve ayrıca resmin boyutunu küçülttüm, abicim işte İMZANIN KRALI benden hatıra saygılar.
abicim sanırım tamam bi daha denermisin
abi bu arada konfar acıkcası %40 azalır ama öyle kütür kütür bi araban olmaz. ve bu konfor olayı göreceli bi mesele. bende yaptırmadan önce elli kişiye sormustum. yani kara ve cesaret senin ama emin ol ben bu kadar yere indirmişken. evdekiler asla farketmediler. konfor olarak. olumsuz bi yorum almadım. zaten konfor olayını sadece sen hissedersin arabanı tanıdıgın için. aracına binenler o kadar fark etmez
yerin tozunu alıyo valla :D çok şık olmuş kazasız belasız güle güle kullanın ...
EYVALLAH umut kardeş. ben zaten senin arabaya yorum yapcak söz bulamıyorum:Dmasaallahı var
Aracınız güzel jant ayrı bir hava katmıs gerçekten
arkadaşım öncelikle kazasız belasız kullanmalı dilerim çok güzel olmuş bende 205.17.40 lastik jant taktırdım 4 cm yay takıldı ama seninki kadar oturmadı biraz havada kaldı garajıma bir bakarsan
Bulut süspansiyonlarada el attı birde onda 3,5 luk yay var oyuzden aradaki fark..
jantlar cok guzel olmus ama yan taraflara taktıgımız seyin adı neydi marspiyelmi onlar olsa dah super olacak gibi
Gayet başarılı olmuş. iyi günlerde kullan...