Dediğim gibi sorunları büyütürsen ve etrafındakileri dinlersen huzursuz olursun. Boşverrr sen arabanın keyfini çıkart. Gülü seven dikenine katlanır. Bizde ufak sorunları görmezden gelmeliyiz :)
Printable View
yanlış anlama da ablam ucu biraz keseye dokunduğu için sıkıntım var yoksa arabamla uğraşmaktan pek derdim yok severim uğraşı tabi hep iyi hep güzel olmuyo hayatta hiçbişe öle olmuyo
ama olucağın önüne de durulmuyor ya orası da var haklısın tabi ki
o zaman küçük bi ayrıntıyı daha sölemek gerekiyo abla demekki bu işlerde birazda şans lazım ne dersin :)
araya girdim ama kesinlikle katılıyorum
araç işi geçrekten birazda şans işi
0 alıp yıllarca hiç bir sorunla karşılaşmayanda olmuştur
0 alıp arızadan kurtulmayan da
kullanımla alakalı bişey doğru ama kesinlikle şans faktörü de var araçlarda
Kazasıs sürüşler dilerim. Başlığa bayıldım. Güzel bir slogan olur:clapping:.
Ama GP si olan hanımları istisna olarak kabul etmeliyiz.:merhaba:
Ahmet bey beni övmek için değil tesadüfen karşılaşmamızdan kaynaklı bir yazı stilidir kendisi ile görüştüm bu forumu yanlışlıkla bravoya destek verdiğini sanarak girmiş şimdi diğer bravo forumundaymış ilginç olacak birşey yok sonuçta bence haklıdır arkadaş yazdıkları mantıksız değil. Ayrıca bir sebep aramamalı.
Bu arada kızlara şu sıralar gerçekten manto gerekli istanbulda havalar buzzzz. Arabadan pek çıkılmaz :)
İyide burası sadece grandepunto forumu değilki www.bravotr.com yazın bakın kim çıkacak . Yanlışlıkla gelmiş şimdide bravo forumunamı gitmiş :) Neyse bizim kapımız herkese açık :)
şansız yeğeninden :) ablam nasılsın napıyosun nası gidiyo hayat:)
yeni resimler koydum :)
Güzel olmuş Nuri. Bu işlem 150 TL'ye serviste mi yapıldı yoksa dışarıda mı?
bende aynaları ve kapı kollarını boyatmak için götürdüm fakat usta kapı kollarında sıkıntı oluyor dökülüyor dedi boyamayalım sadece aynaları yapalım dedi..umarım bi sıkıntı yaşamazsınız :) sıkıntı olmazsa bende yaptırabilirim sonra :D
benim kapı kolları orjinalinde boyalıydı activelerin hepsi boyalı çıkmamışmı acaba boyadan mı çalmışlar yoksa :D başlık çok güzel olmuş :D