şekil şekil...Allah kaza bela vermesin..
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
Çoşkunum doğru söyle zincirle gidip resim çekerken zincirleri çıkardın değilmi![]()
Multijet Grande Punto 1.3 75 hp -> 95 HP
Multijet Grande Punto 1.3 90 hp -> 125 HP
Multijet Bravo 1.6 105 hp -> 135 HP
Clio RS 190 HP
ve Şimdi...
Multijet BRAVO GT1544 STAGE 2 180+ hp...
Maşallah abicim güzel fotolarKarın üstünde ayrı bi güzel durmuş..Kazasız belasız..
Fotoshop falan olmasın kopyala yapıştır kar üstüne falansaydığın köylerin civarını ralli özel etabı olarak kullanıyorlar genelde
yok be kubi tamamen orjinal resimler karlarda orjinal tabi
hep ralli araçalarımı dolaşacal oaralarda birazda punto dolaşsın diye gittim
maksat kış sporları
evet kesinlikle haklısın
yaw dedim şu alp e rezil olmayayım şu zincirleri sökeyimde karizma çizilmesin dedim üşenmeden her fotoyu çekerken söktüm sonra bir daha taktım![]()
Konu GP COSKUN tarafından (25/01/2010 Saat 22:02 ) değiştirilmiştir.
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
vaay coşkun usta araban cok yakışıklı duruyo maşallah güle güle kullanYan maşpiyelleri kaca yaptırdın ?
''arizona yıldızı'' gerçekten çok güzel maşallah Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
harbiden aracın çok güzel maşallah coskun kazasız belasız
arizona yıldızını izmire bekliyoruzz inşallah 31 ocakta... hadi yolun açık olsun şimdiden diyeyim Coşkun Abi
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
inşallah ender bende sabırsızlanıyorum
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
maşallah Allah kaza bela vermesin... gerçekten süper duruyor araç herşey yakışmış...
Her TÜRK asker doğar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri