hehe bakın siz bende yanıkta evimiz var kırkpınardada kuzenlerim var. görüşelim
14/09/2009, 01:55
llcemll
17 ınc en ıdael olanı
14/09/2009, 13:15
ygttt54
Alıntı:
llcemll Nickli Üyeden Alıntı
17 ınc en ıdael olanı
görünüş açısından evette konfor açısında resimlerde 89 model kadett var o daha rahat :D
14/09/2009, 13:16
ygttt54
Alıntı:
puntoloji Nickli Üyeden Alıntı
kırkpınarda ufak çapta punto buluşması :D:D
14/09/2009, 18:52
muusti
evet çk güzel.peki sol kapında boya var mı?ton farkı gördüm.yanlış görmediysem.
14/09/2009, 20:53
malborom
Alıntı:
puntoloji Nickli Üyeden Alıntı
yanıkta mezarlıgın altında sarı yeşil ewler war mimoza sitesi onun önünde arabayı görebilirsin oraya kadar gelip iceri gir bari bi cayımızı ic :D
14/09/2009, 20:57
ygttt54
ewet ton farkı far fotoraf makinasında belli oluyor çıplak gözle gözükmüyor aslında komik bi olay eski kız arkadaşım ismini kazımış fazla kızamadım haklıydı =))) ama boyatmak zorunda kaldım :S :(
Alıntı:
malborom Nickli Üyeden Alıntı
yanıkta mezarlıgın altında sarı yeşil ewler war mimoza sitesi onun önünde arabayı görebilirsin oraya kadar gelip iceri gir bari bi cayımızı ic :D
aaa benim arkadaşım var o sitede ece tanıyomusun ???
27/09/2009, 00:02
puntoloji
Alıntı:
malborom Nickli Üyeden Alıntı
tmm kardeşim görüşelim.
27/09/2009, 15:53
malborom
Alıntı:
ygttt54 Nickli Üyeden Alıntı
ewet ton farkı far fotoraf makinasında belli oluyor çıplak gözle gözükmüyor aslında komik bi olay eski kız arkadaşım ismini kazımış fazla kızamadım haklıydı =))) ama boyatmak zorunda kaldım :S :(
aaa benim arkadaşım var o sitede ece tanıyomusun ???
tanıorum tabi tanımammı ufacık site bide tanıdıklar birleşip yapıldı bu site ondan herkes birbirini tanır :) ama ben hiç geldigini görmedim buraya :)