Çok güzel ollmuşş maşallah 60LIK deilmiydi yaylar sanki o kadar düşmemiş araba :S
Printable View
Çok güzel ollmuşş maşallah 60LIK deilmiydi yaylar sanki o kadar düşmemiş araba :S
italyan işi deyince meşhuur italyan işindeki mini lere benzer bi modifiye bekledim ama bu haliylede güzel (Y) güle güle kullanın..
mavi ışık çok yakışmış
güzel olmuş.herhalde yaylı fotoyu takar takmaz çektiniz 4 ay sonra o araba tadından yenmez valla :D
gayet güzel dostum
kazasız belasız
jantları rp03 alsaydın bence daha da güzel olabilirdi.
tabi ki zevkmeselesi
sen beğeniyorsan gerisi hikaye dostum
güle güle kullan...
gayet şık olmuş kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle.....
Süper tek kelimeyle helal oLsun kazasız belasız sürüşler dilerim :)
orjinal farları nasıl kararttığınızı detaylı açıklarmısınız
harika olmuş yaw..ben bu mavi renge bayılıyorum :D
Çok güzel maşallah keyifli sürüşler
cok güzel görünüyo. kazasız belasız sürüsler. ama bu GP lerin yay konusuna cok sinirleniyorum adamlar yapmıslar bi 5cm lik yay onunda benzinli modelini bulursan ask olsun ki, 5 cm de de camurluk yine acık. tabi bu zevk meselesi. bu arada 6 da neymiş bende 8cm lik yay var ertug satayım sana istersen :D:D
çok yakışıklı bir delikanlı olmuş eline sağlık...
Çok güzel olmuş kazasız belasız sürüşler dileğiyle... Bende kocaelideyim ama hiç görmedim, umarım bigün yakından görme fırsatım olur.
amerikan sinyallerde arıza lambası yanmıyormu bende yaptırmayı düşündüm arıza lambasını yakar dediler vazgeçtim..
birde gösterge aydınlatmaları hakkında detaylı bilgi verebilirmisinz??
jantlar yakışmış çok şık kazasız belasız ...
güzel valla nede olsa mavi :D
çalışmalar güzel gidiyor gibi yayda yeterince düşürmüş bendeki yaylar bundan biraz daha fazla düşük o yüzden yolda çok dikkat etmem gerekiyor. güle güle kullan