tamam abi iyi anlamdamı kötü anlamdamı :D yoksa sizin projenizi biliyorum sende varmısın onların içinde :)
Printable View
guzel olmus lan :D ama ınsan bı yıkar. :D
ikinci resime baktığımda heh şimdi olmuş derken 3. resime gectiğimde araba daha yüksek duruyo arka çamurluklarda nıye oyle:S
ızgaraları çok gözüm tutmadı belkide resimler uyduruk ondandır.
Kardesım cok guzel olmus pek guzel olmus pro makınayla cekımler olursa on numara olur kardesım. yakıyor valla...
aferin çocuk askeriyede de karaşimşek var ne ayaksin lahn :D
aylardır bklenen fotolar mı bunlar yoksa :D:D:D
yakında pro çekim yapılıcak ama önce bir kaç parça daha gelicek onlardan sonra pro çekim için hazır olucak :)
bu modlar bitmez arkadas....
senin araçta kaç cm yay var
bende 5 cm alıcam bakalım nasılduracak senin makinanın duruşu hoşuma gitti o yüzden sordum nazar değmesin..
çok güzel mert iyi günlerde kullan şuna bi nazar boncuğu tak nazar değmesin :D :D
Çok güzel olmuş Mert..
Sol ön Jantı incittin sanırım :)
önlerde kış lastiği var o yüzden tek değil yani
bu kıs modelı butun modlu araclarda boyle olur arkalar 17 ise onler 15 arkalar 16 ise onler 14 :P
mert sende amerikan sinyal varmış daha yeni farkettim yaw :D hani sen benim sorduğum janta bakıcaktın ? :)
Kazasız cezasız
https://img808.imageshack.us/img808/4121/images4s.jpg
canlııı canlııı
tamam kardeşim haber bekliyorum senden... :)
bulut banada bir yorum yapsana ben ne kadar basayım :D
bulut daha ne basıcak gecen ufacık bi kasisten gecerken tampon attı arkadan ön yine kurtarıyo :D
cilasıda atıldı egsozuda takıldı :)
https://img585.imageshack.us/img585/...4012011130.jpg
araç on numara olmuş usta eline sağlık senden şu marşpiyel konusunda yardım istesem yardımcı olabilirmisin?
marşpiyeli fiberciye yaptırmıştım ama bana 250 liraya geldi çünkü kalıbı yoktu ama artık kalıbı var belki çok daha ucuza halledilir
işte benimde burda onu yaptıracak imkanım yok yaptıracak yer yok yani anlicağın abi öğrenebilirmisn abi boyamayla beraber hepsi nekadarmış?
saol abi haber bekliyorum
işin iş valla mert gir dükkana cilala dur boş zamanda :D
eee bakarsan bağ bakmassan dağ olurmuş bakalım ki siyah olduğu belli olsun :D