Bu pazar kendi eLLerimLe yıkadığım gözümün nuru haytımın anLamı puntomun ßi resmini çekiyim dedim =)
ßıu arada pLaka ışıkLarıma mavi tranparan bant çektim umarım begenmişsinizdir ßenim çok hoşuma gitti =) NormaLde daha mavi gözüküyor fakat teLefonumun fLashından doLayı biraz parLama yaptı
YorumLarınızı ßekLiyorum =)
![]()
Güle güle kirlet YasinPerşembe yağmurlu görünüyor bilgine...
SağoL mu denir biLmiyorumZaten pazar sabahı yıkarım akşama yağmur yağar mayıs haziran hep böLe gitti
![]()
maaşallah çok hoşdostum bu renkli şeffaf bantı nerden temin edebilirim? bir de kırmızısı da var mıdır acaba?
araç çok şık maşallah
TeşekkürLer
Şeffah bantı tüm tunnigciLerden temin edebiLirsiniz her rengi var hatta para biLe aLmazLar artık parçaLar oLuo birini aLıverirsiniz montajıda çok kolay kendiniz yapabiLirsiniz
AsLında lamßayı değştrsek daha iyi olur ama GPmizin beyni Lambayı tanımadığından sürekLi hata veriyor göstergede![]()
Konu byasin tarafından (03/08/2009 Saat 12:39 ) değiştirilmiştir.
Yasin çok güzel görünüyor gerçekten, maşallah diyelim. Benim arabamda new orleans mavisi bu rengi bende çok seviyorum özellikle yıkadıktan sonra süper oluyor.
Maşallah
Evet haklısınız bende çok seviyorum fakat yıkadıktan 2. günü tozdan gözkmüyor sanırsınız 1 haftadı yıkanmıyor ama dediğiniz gibi arabalarımızın rengi çok hoş bence puntoyu en güzeL ve şık gösteren renk![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri