Eklenti 4699
Eklenti 4700
Eklenti 4701
Eklenti 4702
Eklenti 4703
Aracımızı yeni aldık çok memnunum.Ekstradan Co-Plot paketi var.Yorumlarınızı bekliyorum.
Konu ABNEW tarafından (20/07/2009 Saat 16:32 ) değiştirilmiştir.
Hayırlı olsn kazasız cezasız sürüşler![]()
Teşekkürler
Hayırlı olsun. güle güle kullanın.
Çok güzel güle güle kullanın![]()
Güle güle kullan Doğan, kazasız sürüşler...
Teşekkürler.Sizce araca ekstra neler yapabiliriz?
En çok tercih edilen uygulamalar: jant+yay, angel far+stop, cam filmi.İstekler ve beğeniler farklı.Bu yüzden foruma bakarak fikir sahibi olabilirsin Doğan...
Kazasız belasız, mis gibi kokar şimdi. Ekstradan logo iptali, pedal seti, xenon ve müzik sistemi de yapılabilir. Kazasız belasız. Güle güle kullanın.
GP in mirror is faster than they appear !
Teşekkürler şimdilik pedal setinden başlayalım gerisi gelir yavaş yavaş![]()
hayırlı olsun kazasız beleasız sürüşler dileğimle...
sertaç şimşek...
Benim tavsiyem hiçbişey yapma, aracın orjinalliğini bozma. geniş lastik alıcam deyip konfordan ve yakıttan, ses sistemi takıcam deyip güzelim ön konsoldan ve bagaj hacminden, modifiye yapıcam diye de aracın güzelim hatlarından, çizgilerinden taviz verme. Modifiye adı altında "çakma Abarth" yapma bence. Eskiden Doğan görünümlü Şahinler vardı, dalga geçerdik, şimdi de Abarth logolu,stickerlı Puntolar dolu ortalıkta. Herkesin kendi tercihi tabi ama ben beğenmiyorum şahsen. Modifiye; başka aracın logosunu alıp araca takmak değildir, olmamalı. Bırak böyle kuğu gibi orjinal kalsın. Güle güle kazasız belasız kullan. Aracın harika görünüyor.
bunları dediğim için eminim biçoğunuz bana çok kızacaksınız ama emin olun ki Abarth logolu Punto görünce kıs kıs gülen insanlar var. Bence gerek yok. Sözlerimi çok içten ve samimi alırsınız umarım.
Konu orhanokay tarafından (21/07/2009 Saat 20:30 ) değiştirilmiştir.
Orhan Okay
Yaşar Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümü Öğretim Üyesi
Cozi, dgn, no_fear,omer06, serdar2362
Teşekkürler
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın ınsallah
Orhan Arkadaşıma katılıyorum... Ve eklemek istiyorum aslında parantez açmak isterim..
Bende orjinal araçtan yanayım..Ancak bazı durumlarda akla gelen kuzu görünümündeki KURT formülü...
1) Camları 1 numara film yaptırabilirsin..( en açık ve içeriyi gösteren tip.. Bunun amacı sadece güneşten korunma olmalı)
2)Bence Jant ebadı aynı kalsın sadece lastik ebadını bir kademe arttırabilirsin.. ( 185 65 15 ebadı olan bir lastiği 195 55 15 olarak değiştirebilirsin) Bu herkes dahil görünüşte tam ne olduğu anlaşılamayan ancak bir farklılık olduğunu hissettirecek bir uygulama olur..Ve 3.5 cm bir yay aracı yol stabilitesi anlamında hayli destekliyecektir..)
3) aracın orjinal hoparlörlerini yine aynı ebat daha kaliteli olanlarla değiştir.. ses hayli iyileşecektir..
4) ve sakın pedal yapma.. Çok kötü görünüyor..
Ama dediğim gibi bunlar benim fikrim.. bende bunları yapacağım aracıma yakın bir tarihte..Sadece tavsiye niteliğinde.. en sonunda nihai karar yine senin![]()
Konu HaYachTs tarafından (07/09/2009 Saat 23:42 ) değiştirilmiştir.
2007 GRaNDe PuNTo M.JeT 3K 90 HP Emotion DuaLogic ( Egzotik Kırmızı).. *SOLD*
2011 BRaVo M.JeT 120 HP Dynamic Plus DuaLogic + AK + SK ( Lav Kırmızı).. *SOLD*
2013 Mini Cooper R60 Countryman 'S' ALL4 / White & Black
YeTiŞeMeZSeN eL SaLLa..![]()
hayırlı olsun kazasız belasız..seviyorum beyazı =)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Hayırlı Olsun Çok güzel araba Güle Güle Kullan..
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
araç çok şık maşallah
kazasız belasız
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri