hayırlı olsun kazasız belasız...
Printable View
hayırlı olsun kazasız belasız...
karizmaaa hayırlı sürüşler :)
Teşekkürler:)
hayırlı olsun :D
Hayırlı olsun kazasız cesasız gunlerde kullanın :)
konu iyi hortlamış
Doğan kardeşim bu bu aracın motoru 1.4 fire motor mu ?eğer fire motorsa neden göstergeler farklı devir göstergesinde 8000 devir hız göstergesinde 230 yazıyor.Bu aracın motoru 77 hp mi?Bizde niye son hız 220 devir 7000 devir?Kusura bakma ilk defa görüyorum.
çok güzel makine güle güle kulanın.
konuyu hortlatan benim :D
xenon 1 no cam filmi ile başlayın bence sade ve şık durur
Doğan kardeşim bu bu aracın motoru 1.4 fire motor mu ?eğer fire motorsa neden göstergeler farklı devir göstergesinde 8000 devir hız göstergesinde 230 yazıyor.Bu aracın motoru 77 hp mi?Bizde niye son hız 220 devir 7000 devir?Kusura bakma ilk defa görüyorum.
lütfen bu soruya cevap verin.Gerçekten çok merak ediyorum.
devir kesici olmaz olurmu ya :) yapmayın gözünüzü seveyim =) biliyorum ama ben,siz arabanızı 6500 e kadar zorlamamıştırsınız içiniz acımıştır :D ama var var olmazmı devir kesicisiz motor üretilirmi yahu bizim gibi adamlar varken hele :D tüm puntolarda(benzinli( 6500) 'de devir keser...T-jetleri bilmiyorum belki onlar farklı olabilir.
benzinli arabada 5binde devir kesici devreye girer mi yahu ne anlamı kaldı dizelden:D
6500 e çok çıktım daha devirkesiciyle tanışmadım ama orda bi yerde beni bekliyor:D