Çok güzel maşallah kazasız belasız sürüşler ayrıca yaydan sonra daha hoş durmuş yaysız ve yaylı konfor hakkında bilgi verirsen sevinirim.
Printable View
Çok güzel maşallah kazasız belasız sürüşler ayrıca yaydan sonra daha hoş durmuş yaysız ve yaylı konfor hakkında bilgi verirsen sevinirim.
Teşekkürler,3.5 Cm H&R marka yay kullanıyorum,normaldede sert olduğu için rahatsız bir değişiklik olmadı sadece ani tümsek ve çukurlarda verdiği tepki rahatsız edebiliyor
güle güle kullanın dostum aracınız cok hos bir şey sormak istiyorum araca yapılan body kit kaca mal oldu acaba ve nerede yaptırdınız
Ben Evsandan Body Kit i yapılmış şekilde hazır almıştım,servisleri arayıp öğrenebilirsiniz.
Ellerine sağlık .....
resimler harika çıkmış.tabi buda arabanın guzellıgınden kaynaklanıyor herhalde. kazasız belasız kullanın guzel olmus.
fotograflar harika duruyor. Profesyonel cekilmiş sanırım
çok şık fotograflar...arabanın rengi harika çıkmış....bir tek jantlar biraz daha büyük olsa cuk oturacakmıs...yinede çok güzel güle güle kullanın.....
Jantları 16" dan 15" e çevirdim,görüntü olarak büyük jant şık oluyor ama birde yay olunca bir süre sonra çekilmemeye başlıyor,küçük jant geniş yanak = konfor ;)