çok beğendim.kazasız belasız cezasız sürüşler :)
Printable View
çok beğendim.kazasız belasız cezasız sürüşler :)
logosuz on panjur arabaya baya bir cazibe katmış, cok guzel gule gule kullan. Blow off'u multijete takmakta zorlanırsın ama diger yapacakların daha da hoş olur
yayların 5 cmlık olmasına sasırdım cunku dusurmemıs 3.5 luk gıbı dusmus dusmemıs. bırde on panjur guzelmıs deseni begendım arac guzel olmus kazasız belasız kullan
spoiler ve marşpiyel olsa tam olacak..
özcan bey aracınız sade ve güzel olmuş. kazasız belasız cezasız sürüşler dilerim.
ön panjur baya güzel duruyor. bunu ayrı olarakmı aldınız yoksa bizim panjurun üstündemi oynadınız bnde böle bişi yapmayı düşünüyorumda yardımcı olursanız sevinirim iyi günler.
arabanın bir yerine nazar boncuğu as :d çok sade ve şık olmuş
bugüne kadar gördüğüm modifiyeli puntolara arasında ilk 3'e girecek bir araç olmuş..
3 kapı olsa daha iyi olurmuş ama şu saatten sonra yapabilecek bişey yok
ama yapabileceğin şeyler arasında spoiler ve arka logo iptali..
arka logo bağırıyor ben burdayım sök diye.. sustur bence o arka logoyu, iptal et..
spoiler ise daha karizmatik gösterir ama acil değil logo iptali kadar!!
Tebrik ederim güle güle kullanın kazasız cezasız..Punto ya herbişey yakışıyor yaaaw....
ayrıca satılıyor aksarayda 100,00 tl
logo iptali değilde bordo logo düşünüyorum.....
evet bende şaşırdım yapacak arkadaşlar 5cm den daha düşük yay kullanmasın...ve sürtme olayı yok....tavsiye ederim.
sadece plaka kalınlaştırma yaptım 2-3 güne app ler geliyor.
Maşallah benimkide siyah kiskandim kazasiz belasiz binmen dileğiyle bende 2 eksik söyleyeceğim bence tabi takdir senin nikelaj cam çitasi ben taktirdim çok hoş oldu ve spoyler .ayrica bu kadarr nasil parliyor merak ettim
renk uyumu güzel olmuş..maşallah..
kazasız belasız cezasız kullan. arka stoplar için bana yardımcı olabilirmisin.almak istesem; temin edilecek yer, fiyatı, takılırken dikkat edilecek hususlar??? malum manisada bulmam çok zor.
Jantlarının markasını ve fiyatını sorsam ayıp etmiş olurmuyum....
emeğine sağlık, kazasız belasız güzel olmuş...
En güzel puntolardan biri olmuş.Güle güle kullanın.
Çok tatlı olmuş ya, kırmızı siyahtan daha güzel diyodum ama senin araba gerçekten fikrimi tekmeledi :) Kazasız belasız binmen dileğiyle, çok hoş olmuş araban
ben bu arabayı hep ulus civarında görüyorum.... araç kaybolana kadar gözlerimle takip ediyorum gerçekten çok çok güzel bir araç..
emeği gecen sahıbınede cok tesekkur edıyoruz sunumundan dolayı...
10 numara araç butun modıfıyelere 10 basar bence..
perfect SADE ve ŞIK .iyi günlerde sağlıklı,kazasız,belasız,cezasız kullanman dileğiyle.
çok hoş bi araç olmuş iyi günlerde keyifli sürüşler..
Tek kelimeyle Mükkemmel. Angel lar Siyah La Fena Uyum Sağlamış Beyaz Jantlarada Diyecek Lafım Yok :)