Maşallah elmedin çok fiyakalı aracın var farlar biraz bozsada :)
Bu arada lastik balonmu yapmış :S
Printable View
Maşallah elmedin çok fiyakalı aracın var farlar biraz bozsada :)
Bu arada lastik balonmu yapmış :S
Maşallah güle güle kullanın.. Yalnız bi kaç nacizane tavsiyem olacak..
Panjur çok bagırıyor arabada... Siyah kırmızı bütünlügü yapmışsınız ama gerek panjur gerekse farlar çok bozmuş bence.. ikisinde de siyaha dönseniz güzel olur..
Yan taraftaki arma ve sticker yogunluguda göz yoruyor..
Abarth şerit çok güzel lakin yandaki abarth ve superchip arması aşırı olmuş...
Güle güle kullanın
Katalog resimleri gibi,kazasız belasız.
Allah bundan sonra kaza bela vermesin. abarth şeritler ne kadara mal oldu..?
güzel olmuş.. kazasız belasız
yeni kaşlı farları gözüme kestirdim, çok güzeller.
evet maalesef balon. arka lastikler aslında ön lastiklerdi. tekerleri sardıra sardıra kabak oldular ben de arkaları öne aldım. o balon da malum istanbulun çukurlu yollarının vukuatı. öyle bi çukurduki jantı yamulttu. 1 sene oldu jantları alalı ama tek tek 6 kere düzelttim meretleri. hiçbişey dayanmıyo buranın yollarına ve park halinde duran araçlara çarpan ayılarına :D
ayna altı stikırlar yakın zamanda çıkartılacak abarth logosu da ayna altına alacak ve daha sade bir görünüme bürünecek. audi tamponları çok hoşuma gidiyor. siyah yapınca audi güzelliği kayboluyor. böyle hiç değilse daha belirgin :)
şeritleri ertuğ'dan almıştım. satıyor mu hala bilmiyorum
arkadaşlar bu arada arabama ilk nazar değdi hemen. dün annem kullanırken her iki ön jantı kaldırıma sürtmüş. feci oldu jantlar :(
sadece çizikler oluştu ama derin çizikler malesef :( tekrar jantçıya bi ton para bayılmam lazım :(
geçmiş olsun elmedin..takma boşver..taktıkça başına iş geliyo insanın..
kaza ve bela yine beni buldu arkadaşlar:wallbash:. arabam yine tamir edilmek üzere servise verildi.
ben şuna inanıyorum, kesinlikle aracımın üzerinde kara bulutlar var. mini cooper S'lerin ahı tuttu kesin:g0000000:. geçen sene de o kadar modifiye yaptıktan 2 hafta sora kaza gerçekleşti şimdi yine aynısı oldu. neyse, cana gelmesin mala gelsin.
off tam da dergi çekimlerine hazırlıyodum arabayı.
Kardeş çok geçmiş olsun ya tamam cana gelmesin mala gelsin nasılsa yaptırılırda onca emeğe de yazık olunca üzülüyo insan :( Gerçekten nazar var ben sana bi nazarlık hediye edeyim en iyisi...
Tesekkur ederim. Boyaciya soyledim yeni kaputun uzerine nazar boncugu boyasin :)
Ayıptır sorması nasıl oldu kaza?...
o sırada annem kullanıyodu. megane araç 4 yol ağzında hızla önünden geçince çarpıştılar
Neyse ya geçmiş olsun diyelim anne de artık o canavar'ı kullanmaya cesaret etmez heralde :D
zaten hiç sevmiyodu canavarı. "senin yüzünden yolda yarışçı bebeler benimle yarışmak istiyo" diyodu :D
"bas gaza tozunu yuttur" dediysem de yapmıyodu :D
tam da anneme dizel bi araç bakıyodum ki benimkinin başına bu geldi. benim canavar dizelin geleceğini duyunca onu mu kıskandı ne anlamadım! efkar yapıp diğer arabaya mı attı acaba kendini :)
malum benim canavarın yüzüne de diyodum "150 lirayla 400-450km mi gidilir be!"
jantlar olmamış.at arabasına dönmüş...