Nasil olmussa buraya cvp yazmayi unutmusum. :) Arabayi yakindanda gorme firsatim oldu. Beyaz araba sevmem bu bi degisik geldi cok begendim. (GP oldugundan dolayi olsa gerek :)) Kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanman dilegiyle.
Printable View
Nasil olmussa buraya cvp yazmayi unutmusum. :) Arabayi yakindanda gorme firsatim oldu. Beyaz araba sevmem bu bi degisik geldi cok begendim. (GP oldugundan dolayi olsa gerek :)) Kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanman dilegiyle.
eyvallah kardeşlerim.
inanın bana yazdıklarınız beni çok mutlu ediyor
tüm gp ailesine, aranızda bulunma şansına sahip olduğum için ne kadar mutlu bir insan olduğumu belirtmek istiyorum.
:)
ayrıca istanbulda kayıtlı tek beyaz gp'ye sahip olmak da bir ayrıcalık :D
darısı yeni beyazların başına.
Beyaz ne kadar tatlıymış ya.
arkdslar ben de bugun beyaz 1.3 multijet active g.punto aldim..sizden yardimlarinizi bekliorum aracima neler yapabilrim abartili olmamak kaydiyla modifiye anlaminda..
Bkz. Modifiye bölümü lütfen8O
https://www.grandepuntotr.com/forum/...splay.php?f=15
edit: link
yakında yaylanacak beyaz kartalım.
3,5 likleri takınca yerlerde gezecek.
siz bir de o zaman görün kar kartalını.
hayırlısı olsun yıldıray abi jant ve lastik olayında bi gelişme var mı?
İyi günlerde kullanman dileğiyle...
araba kadar arkadaki sarı bina da dikkatimi çekti :) ikisinide beğendim
jantları lastiklerle beraber değiştireceğim ama şimdi değil.
şimdilik yaylar ile idare edeceğiz ama yay için de vadiden haber bekliyorum.
hala bir ses yok. gümrükte takıldı herhalde.
sağlık olsun.
elbette gelir.
geldiği zaman da alçak alçak gezerim artık :)
araban beyaz bir kuğu'dan farksız kardeş
Abicim iyi günler.Ya seni forumda görüyorumda şu beyaz gp yi bir türlü görememiştim merak ediyordum nasıl durur diye şu anda resmen vuruldum.Acayip yakışmış. Ben siyah dynamic almayı düşünüyordum beyazda kafama girdi artık. Bir sorum olacak seninki emoction 15' alumnyum jantlar standar sanırsam.Peki benim alacağım dynamic değil de opsiyon olarak 500 ytl ye alacapım 15' aluminyum jantlar seninkinin aynısı mı olacak ? gözüme hoş göründü kapaktan iyi yani
Can Yıldırayın jantlar tertemiz. Bence sen arabanı standart al bi de güzel indirim yaptır. Sonra yıldırayın jantlarını satın al.
Yazarken aklıma geldi çünkü galiba yıldıray abide jantları satmayı düşünüyormuşda benim arabayı almama baya var 2008 de planlıyoruz.Çünkü ehliyetle bir alalım arabayı direk ilk elden ben kullanim diyorum. O zamana kadar da elinden çoktan çıkarır be abicim jantları:)
gökan abi peki birşey sorim yeri gelmişken.Benim alacağım aracın liste fiyatı (1.4 77 dynamic) 26.480 fln diye geçiyor. 2008 gibi 20 milyar peşin üstü kredi gibi almayı düşünüyoruz.Sence ne kadara gelir araba pazarlık payı hakkında hiç fikrim yok ne kadar inebilirler.
Bİrde beyaz dynamic alınca iç döşeme illaki mavi olmak zorundamı çünkü internette öyle gösteriyor.Mesela ben siyahtaki bu sarı-siyah döşemeyi seçemezmiyim
hadi hadi gördük dün gp ni yıldıray abi ne yokki gp de amortisör,chip,yani daha ne olsun