evet arkadaşlar aslında bu sitenin uzun zamandır üyesiyim ama arabayı biraz düzeltip öyle resim koyayım dedim aslında tam bitmiş değil ama yinede paylaşmak istedim daha önce modifiye bölümüne jant ve arabanın inmesi hakkında bir konu açmıştım 5cm inerse sürtermi diye. arabayı indirdim ama sanırım biraz abarttım ama yinede sürtmedi tabi bunu amortisörcüme borçluyum bir gün uğraşıp arabaya yeniden bir amortisör sistemi (KONİ) yaptı. spor yayla uğraşmanızı tavsiye etmem. arabamda konfor kaybı olmadı desem yeridir. arabanın arkasını 2cm kaldırdık çünkü hesaplamadığımız bişey vardı arabaya yapacağım müzik sistemi için bağajı iptal edecem ve aracın arkasına yaklaşık 70-75 kg ağırlık binecek ve araba yine eskisi gibi basılacak. ön panjuru kendim yaptım aslında aksesuarcı arkadaşım ayacaktı ama işleri yoğun olduğu için folyo işlemini ben yaptım hani fenada olmadı panjurları söküp boyamıştım zaten toparlayınca bişeye benzedi. arka pandizota fiber uygulaması yaptım mucunlayıp boyamıştım ama güneşe bir hafta dayanabildi ve çatlama yaptı aslında çatlayan mucundu bende halı kaplayıp geçtim şuan bagaj üzerinde çalışmaktayım tamamlayınca son halinide eklerim. saygılarımla...
![]()
italyan low-rider
güzel olmus kazasız cezasız sürüşler
güle güle kullan.
Güle güle kullan cok guzel olmus. Bu kadar yere yakınken kasislerde (S) çizmen gerekir gibi geliyor bana![]()
StrucTuraL EngiNeeR
Güle güle kullanın guzeL olmus....
harika görünüyor farlar siyah tabanlı olsa daha bi cezbedici olcakkazasız belasız sürüşler...
bence aşırı değil güzel olmuş.. tam alman stiltaş gibi olmuştur ama araba şimdi =)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Güzel olmuş, güle güle kullan...![]()
Güzel olmuş. Amortisör ve yaylara ne yaptığını anlayamadım ama. Umarım güvenli olmuştur.
Kazasız ve özellikle bozuk yollarda dikkatli sürüşler Kubilay...
Araç düşünce çok hoş görünüyor birde konfor kaybı olmasa kubilay yeni fotoları bekliyoruz.
Çok güzel düşmüş kubilay ama konfor kaybı nasıl olmadı anlamadım ..
öz ızgara degımıs o arada logoyu da ıptal etseydın daha guzel olmazmıydı
yaorum ve fikirleri için herkese tşk. ederim arkadaşlar ama arabayı satmam gerekiyo iş değişikliği nedeniyle ticari araç alacam![]()
al iştekeşke ses sistemini de yaptırsaydın da bize de bir fikir olsaydı
şaka bi yana aracı satmana üzüldüm, güzel olmaya başlamıştı
![]()
kardeş benim işim zaten oto müzik sistemial bak şimdilik bunları yaptım ama sizin düşündüğünüz müzik sistemlerinden farklı ben desibel aracı hazırlarım basınç ve şiddete yönelik malum buda bizim işimiz ve reklamını yapmamız lazım. ama aracı satacağım için daha fazla bişey yapmadım. aracın üzerinde ekstraları sökecem zaten stok haliyle satmayı düşünüyorum.
bak buda bundan önceki aracıma yaptığım sistem genelde kıcker üzerine çalışırım ben. puntoya neden iki tane takmadın dersen tekiyle araba dökülecek zaten izolasyonu beş para etmez o kadar sağına soluna izolasyon yapmama rağmen yinede araba dökülecek...
![]()
o ne ya dumur oldum şu anda![]()
beeeehhh sisteme bak!!!hocam cok iyi olmuş ama satmana bende üzüldüm!!!
tek bassla ön camı dans ettirdim. iki tane taksam rahatlıkla çatlatırdım ön camı....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri