ben 1 ay kadar önce servisten 80 tlye aldım ön arka 2 logoyu. 3 kadar önce 60a almıştım :)
Printable View
bugun bır kac resım koymaya calısacagım....arka stoplar da kı tek fark en ust renk abarth da fume normal de acık pembe....vıtes topuzuna gelınce derı ve kırmızı dıkıslı...aynı sekılde el frenıde deri ve kırmızı dıkıslı....uzerlerınde abarth logo falan yok bılgınıze...
Stoplar zaten belli abrthın orjinal fotolarında elfeni ve vites topuzu krımızı dikişli kendinimi yaptırdın yoksa biyerden orjinal olarak teminmi ettin ayrıca abarth da direksiyon deriside kırmızı dikişli ama fun larda beyaz benim araba kombinasyonu yakalamak için el freni ve vites topuzununda beyaz dikişli olması gerekiyor gerçi vites topuzu deri ama siyah dikişli koymuşlar ayrıca abarth da cam açma butonlarının orda kapı kollarıda siyah deri üzerine kırmızı dikişli.
soyledıgım parcaların hepsı orjınal olarak geldı....ve aracımın ustunde...55344407 vıtes topuzu 150 tl...............735456791 el fren tabancası 273 tl....arka stoplar ıse 160 tl...dıreksıyon ıse 1500 tl cıvarında sıparsı verdım ama halen gelmedı ...bence aracınıza alın bu parcaları....
aracın ön ve arka tarafındaki fiat logolarının yerine başka bir logo var bunu biz kendi aracımızda da burda herhangi bi yerde yaptırabilir miyiz? bu mümkün mü?
Korkut, başlıktaki araçtan bahsediyorsan onlar Abarth Logoları.Yetkili servislerden ya da internetten sipariş edebilirsin...
Arkadaşlar slm TAKE OFF jantalarımda italyadan geldi gerçi araba tesliminden 12 sonra gelmişti fakat ben arabaya OZ ları aldığım için teslim esnasında bu zaman kadar beklettim serviste geçen hafta içi gidip servisten aldım sonunda şu an evde yatıryorlar :) Tatil dönüşü takıcam jantları dönüşte yeni fotoları eklerim.
ARKADAŞLAR HABERE ÖZELDEN TAKE OFF LARI SAT ABİ DİYE MSJ ATMAYIN KALBİNİZİ KIRICAM ARTIK AMA KARDEŞİM İMKANINIZ VAR GİDİN GETİRİN İTALYADAN YA HAYRET BİŞEY İNSANI NİYE HABERE TACİZ EDİYORSUNUZ ANLAMIYORUMKİ BEN ORAYA SATILIK DİYE BİŞEY YAZMIŞMIYIM.:agiskavgasi:
Abi dün gördüm seni milasta arbayla gectin galiba yasendin yada baska biri ama araba cok benziyodu bu cevredeysen bakmak isterim aracina beninkiye ayni sayilir 120beygir benimki ama senin arabada sade cok güzel
Serkan aracın gerçekten çok güzel olmuş, çok beğendim. Tam benim düşündüğüm şekilde yapmışsın çok fazla abartıya kaçmadan en güzeli bu bence. Ama en çok beğendiğim şey jantlar oldu, bana göre bizim araçlarımıza en çok yakışan jant tipi çok kollu olanlar. Eveet kısacası tam bir Küçük Maserati olmuş aracın, para olunca bende böyle birşeyler yapmayı düşünüyorum. Güle güle kullan.
:siritma: ehe yakalandık yine evet milastaydım evelsi gün bodrum güllükte kalıyorum şuan.Bugünde türkbükü taraflarına gidicem otaraflarda olan varsa görüşelim bana 0544 394 74 71 numaradan ulaşabilirsiniz.Pazartesi yola çıkıyorum burdan çeşme urla taraflarındayım pazartasi salı günüde izmir tarafında oralarda olan arkadaşlar varsa buluşabiliriz.
cem kardeşim müsayit olunca çaldır verdiğim nodan ben ararım seni denk getirebilirsek görüşürüz.
Çok şık olmuş aracın.Motor, yürüyen aksam vs. modifiyeye gidildi mi?
İNANILMAZ eridim bittim kazasız sürüşler :)
Teşekkürler arkadaşlar kışlık moda geçtım yakında yeni fotoları koyarım take off larımıda taktım :cool0000:
Araç çok şık olmuş kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.Yeni fotolarınıda bekliyoruz.
antalyaya geldıgınızde aracınızı gormeyı bızde ısterızzzz :D
Bu nasıl hort olmuş böyle :D
Zamanın ötesinden hort :D
maşallah nazar değmesin üstad... tek kelime ile süper...
allahım sana geliyorum :D
zort olmuş artık hort değil :D
Bir hort klasiği
hortlamış ama araçta çok iyimişşş :)