Ehehehe. Sanki ben kaçta müdahale ettim ki hatırlamıom. 5000 vardı galiba :)
Printable View
Ehehehe. Sanki ben kaçta müdahale ettim ki hatırlamıom. 5000 vardı galiba :)
Serkan, Mjtd Abarth ın hayırlı olsun, güle güle kullan...
Eyvallah arda teşşekür ederim.
çok şık olmuş güle güle kullanın.
[QUOTE=SRKN;222850]Bir arkadaşım vasıtasıyla aldım sıfır 1.750 Tl ye sen kaca aldın beyazını cok aradım ama bulamadım ya grisi vardı yada siyah bende sıyahı tercıh ettım senınkılerdemı sıyah?Bkalım bu yaz boyle bınelımde olmadı bıdahakı yaza beyaza boyarım.
Benimkiler siyah, İzmir'den aldım, 1.800'e. Beyaz'da bakmıştım. Sipariş vererek getirebildik,ancak fiyat 1.100 Euro'yu buluyordu. bunlar eski fiyat ve kurlardan dolayı ellerindeki jantların fiyatı o yüzden fiyat biraz uygun oldu. Firma 6-7 ay olmuş getireli, pahalı olduğu için satamamış.
ama senin araca beyaz süper olurdu. Ben bile aracım siyah olduğu halde beyazı düşünmüştüm.
Araç cok güzel olmus , Güle Güle Kullanın.
Çok güzel bir araç. Hayırlı olsun.
Hayırlı uğurlu olsun..Her punto sahibinin abarth hayali vardır ztn, forumda en azından şerit olarak ilk uygulayan siz oldunuz.Ben de yaptırıcam ama hazirandaki muayenesinin gelmesini bekliyorum, ondan sonra köklü değişikliklere başlıyacağım.
Orjinal abarth ön tamponu başka bir forumdan bir arkadaşa sordum geçen hafta; 2.500 tl fiat verdi:) Tabi o an orjinalden vazgeçtim ama kendim yaptırıcam fiberglasçılardan yan çıtaları da yaptırmaya çalışıcam.
Jantları siyah tercih ettiğiniz için sanırım abarth çıtalarını alırsanız araç fazla siyaha boğulur gibi geldi bana.
Bu arada stickerları ne kadar mal ettiniz?
çok güzel...ama eksik olan bir seyler var:) abarth vites topuzu ve el fren tabancasi:)+ arka stoplar...ben de mevcut bunlar :)
Güzel olmuş, güle güle kullanın. Kazasız, belasız...
Güzel olmuş. Kazasız, belasız iyi günlerde kullanın.
ooo ben bunu nasıl atlamışım :D çok güzel maaşlah güle güle kullanın .. her şeyiyle mükemmel ... her şeyden önemlisi sky dome var o hepsine bedel ;)
Herkeze çok teşekkür ederim arkadaşlar.Beyendiğinize sevindim.
Hayılı olsun güle güle kullan Allah kaza bela vermesin çok şık olmuz nazarlık şart:) Bişi sorucam aynalardaki folyo kaplama mı yoksa orjinal mi
Evet kullaniyorum.....
Merak eden arkadaşlar vardı armalar ve aksesuvarlar nasıl geldi diye daha araba gelmeden önce elime geçmiş ti bunlar bazılarının fotolarını koyuyorum elimde olanalrı daha ilave deceğim zaten bazılarını arabanın üzerinde gördünüz.
fun modeller tam modifiyelik.. güle güle kullanın..
abarth logolar kaça mal oldu? montaj sonrası fotoları da koyar mısınız?
ps:fazla abarthmayın.. :)