İşte resimlerin devamı
Printable View
İşte resimlerin devamı
jantları boyamayı düşünüyorum demiştim femoli.Bu bayadır aklımda olan bişeydi ve bugun gerçekleştirdim.Jantlara pek cesaretim yok doğrusu
Cok sık olmus Güle Güle Kullanın.
Femoli sen beğenmedin galiba ??
maliyet ne oldu bende istiyorum :D:D
75 TL ye yaptırdım Ozan.Bu paraya ilave olarakda stoplarda boyandı.
valla göksel abi ,niye yalan söyleyeyim (kendi düşüncemi söylüyorum) benim aracıma yapabileceğim en son şey hatta en son bile değil çünkü o bölgeler bir araç için en önemli bölgeler ileride dökülme çatlama bozulma kesinlikle olacaktır ,ha bu olay 1 ay içindede olur bir yıl içindede ,ama yinede sen beğendiysen bize söz düşmez güzel günlerde kullan ;)
Femoli aslında ben o bölgeye carbon fiber kaplatmak istiyordum ama çok yüksek maliyet cıkardılar.Orası bana göğüslükle uyumsuz geliyordu siyah olmasını istiyordum onun için yaptırdım.Aslında fenada durmadı belki fotolarda pek güzel görünmüyor.Ve en önemlisi geriye dönme şansım olduğunu söyledi usta.Şimdilik bu durumda kullanayım bakarsın ilerde carbon kaplatırım yada eski haline dönerim.Yorumun için ve açık olduğun için çok sağol.
Bir şey sormak istiyorum bunun geriye dönüşü nasıl olacakki acaba onu keşke ustanıza sorsaydınız bu boya başka bir şeye benzemezki tiner sürerseniz bozar solvent dökerseniz yakar zımparada olmaz t bıcağı ilede kazıyamazki ..
ön torpidoyu komple değiştirince geri dönüş olacak :) mehmet
yada tekrar eski rengine boyanır :D
işin şakası tabiki oda :) gerçek anlamda geri dönüş malesef sıfır hatayla imkansız yinede hayılı uğrulu olsun yapılan işin kötüsü olmaz ben her zaman bunu savunurum ...
Göksel abi fiyat uygun geldi ancak astar filan atıldımı? yapılan işlemleri adım adım anlatırsan sevinirim. yapılan herşeyi kendim yapmak istiyorum bunada kendim girebilirim :D:D
Gerçekten güzel olmuş... ama cesaret işi bu ben femoliye katlıyorum bu konuda ama yapılan işin kötüsü olmaz demekten kendimi alı koyamıyorum hayırlısı olsun abi cesaretini ayakta alkışlamak lazım bir de unutmadan abi aynaları gri değil siyah yapmış olsan daha güzel olurdu nacizhane kendi fikrim...
Teşekkür ederim Sezgin.
Bugün boş vaktimde birkaç değişiklik daha yaptım :cool0000:
Bence çok daha güzel olmuş, fotolar da net, hayırlı olsun :)
Çok güzel olmuş, benimde hoşuma gidiyor bu şekilde ama boya oldugu için biraz soğuk bakıyorum bu işleme...