Rock Siyahı Grande Punto 1.4 Fire Active Seri 2 | Xenon Far | Park Sensörü | Spoiler ve ortada kol dayamacı da active 2 paketine dahilmi acaba?
Printable View
Rock Siyahı Grande Punto 1.4 Fire Active Seri 2 | Xenon Far | Park Sensörü | Spoiler ve ortada kol dayamacı da active 2 paketine dahilmi acaba?
öncelikle aracınız hayırlı olsun aracınız cok güzel. resimler bir harika. Ne katalogta ne sitede bole resim yok.
ah be canım kardeşim siz ne zaman dediniz de ben gelemem dedim ki sanki siz yeterki şu gün diyin ben o saatte o vakitte oradayım evelallah.. :)
valla anılcım üstadın fotoğraf kalitesine diyecek bir kelime yok valla ben bile bu fotoğraf işine fazla fazla merak saldım.. içimde bir canavar uyandı farkında bile değilsin :D:D biliyosun ''sevgi içimizde'' :D
MAŞALLAH diyelim:) devamını bekliyorus:Dsüper bi calışma olmuş orhancım:)
Hayırlı olsun. Harika fotolar. güle güle kullanın. Kazasız belasız
Orhan aracın hayırlı olsun güle güle kullan. Xenon Far Park Sensörü ve Spoilerin ve kolçağın fiyatlaırını ayrı ayrı biliyor musun?
:D:D:D:Dbiri bostanlı ekip buluşmasımı dedi :D:D nerde nezaman ahahahaha sezgin abim atla kırmızıya gidiyoruz yav durun ben jantlanayım öle foto çekilelim:Dbu hafta yada diğer hafta jantlanıyorum büyük ihtimal ozaman bi foto isteriz tabikide cicilerimizi giyip geliriz:D:Dsezgin abim sevgi içimizde içimizde....:P
sağol kardeşim benim teşekkür ederim:)valla şu borbet olayı hala kafama takılı duruyo kararsızım yani normal 17 205 45 jantmı yoksa önler 205 45 16 arkalar 205 40 16 olan alman malı borbetmi:(abeci işi gibi olucak ama çok hoşuma gidiyo şu borbetler yawww:(
anıl bence bi tak üzerinde gör ondan sonra karar ver :) içinde kalmasın :)
Anıl abi Bencede İçinde Kalmasın Bi gör , Orhan Abi fotoları Yeni gördüm Cok güzel Kareler Katalog İnceler Gibi Baktım Valla :D
orhan abi senin konu altındada bayabi benim jant konusu oldu ama kusura bakma:Dozan vazgeçtim kardeşim borbet morbet yarın allah izin verirse jantlanıyorum artık 205 45 16 siyah bi jant buldum ona bakmaya gidicem ve alıcam buyuk ihtimalle artık hayırlısı olsun fiyatı çok uygun 4 tane lastik jantın üstünde 2 tanede yedek aynı ebatlarda lastik vericek hepsi 400tl sizce nasıl fiyat cazip geldi bana jantta fena değil....
https://img18.imageshack.us/img18/96...5678jetl59.jpg
Orhan abi spolier 150 tl ucuz geldi nerden aldın
Anıl bence bedava :) bi balans yaptırmadan alma eğri filan çıkmasın
Ozan aracı alırken Birmot serviste taktırdım.