maşallah araç çok güzel
kazasız belasız cezasız günlerde kullanman dileğiyle
Printable View
maşallah araç çok güzel
kazasız belasız cezasız günlerde kullanman dileğiyle
Teşekkürler abi.
güle güle kullan ama turuncu sokak lambasının altında çekilmiş havası var :D kazasız belasız.
mahşallah kanka güzel.bilgisayarına bittim ah güzel türkçem :D :D
aa bundan bende de var bi tane kihkih :)
Kanka Şaşarsn :D Türkçe valla yolda buzlanma olabilir , Sınırı Aşıldı Bende Çok begenmiştim İlk gördügümde . Güle Güle Kullan Cem Abi =))
resimde dikkat ettiğim bi nokta var. Fotoğraf gayet güzel açık havada çekilmiş. yol bilgisayarı yolda buzlanma uyarısını veriyor:) belki hava gercekten cok soğuk ama sanırım bu teknik bir hata. Çünkü ben kendi aracımda aynı sorunla karşılaştım. Dışarda kısa kollu gezerken araç bana yolda buzlanma uyarısını verip klima 19 iken halen sıcak iklimde çalışıyorduDaha sonra servise götürüp gerekli onarımı yaptılar. Sağ dikiz aynasındaki gösterge aparatından kaynaklandığını söylediler.
Kazasız güle güle kullan...
güle güle kullan
Tşkrler ..
Masallah, kazasiz belasiz güle güle kullan kardeşim. Ahh güzel türkçem ahh. Bizim gp lerde neden yoksun
Araç gerçekten Çok Şık Rengide çok tatlı çıkmış Turuncu gibi bayıldım açıkcası :)
Bİrde unutmadan Puntonun bu göstergelere hastayım çok sportif ve çok güzel duruyor .. Kazasız,belasız,cezasız sürüşler dilerim :)