süper gözüküo kazasız belasız cezasız kullanman dileğiyle adaşım 8O
öncesii
sonrasıı
Konu the_most_wanted_06 tarafından (20/05/2007 Saat 13:53 ) değiştirilmiştir.
süper gözüküo kazasız belasız cezasız kullanman dileğiyle adaşım 8O
GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTİON 3DR+ROCK BLACK+DUALLOGİC+SKYDOME+S.P+G.P+DERİ DÖŞEME
mango turuncusu araç ama kırmızıya baya benziyor
kazasız beLasız iyi günLerinde kuLLan
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Kazasız-belasız kullanman dileğiyle!.. Erdi söyleyince farkettim; ben bolero kırmızı diye bakıyordum aracına
İyi günlerde kullanman dileğiyle...
iyi günlerde kullanman dileği ile...
hayrını gör.
saygılar
kazasız belasız keyifli sürüşler.
***GFB***
güle güle kullan kazasız belasız ...
kazasız ve keyifli sürüşler adaş...
hayırlı olsun iyi günlerde kullan
Plakalar çok hoş.Güle güle kullan.
güle güle kulllan kardes.
starjet 1.4 16v 95 hp.Bolore kırmızı. sp,kp,aj,nfs.
hayırlı olsun kazasız belasız bin güzel renk
güle güle kullan kardeş ,kazasız belasız sürüşler dilerim....Bana bu rengi vermediler
Multijet Emotion 1.3 16V 90Bg. SP+SKY+16'' Egzotik Kırmızı
güle güle eskit...
ahanda buda atılımda amma çok kişi warmış atılımdan yaww.yannız bişey dikkatinizi çektimi arkadaşlarön ızgaranıın arkasında gizli bişi war galiba.bi dikkatli bakın...
fazla merak etmeden söleyim ferrari korna
geçen gün gördüm okulda hoş durmuş walla.abarth logoyuda takmışsın..güle güle kullan
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri