ewet olmuş
2009 Fire Fun 1.4 77 hp
195/55/16'' Çelik jant
Gövde Rengi kapı kolları ve aynalar
Egzotik Kırmızı
Karartılmıs ön farlar
Karartılmıs sis farları
Tesekkürler Femoli Pedallar için msn den sana yazıcam yakalar yakalamaz
Konu Ah-MeT tarafından (28/01/2009 Saat 21:35 ) değiştirilmiştir.
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
Yardımcı olayım...
Konu racerant tarafından (27/01/2009 Saat 23:31 ) değiştirilmiştir. Sebep: Yardımcı olabilmişimdir umarım.
İşte buuuuu ... :-I
Acı Çekmek Özgürlükse Özgürüz İkimizde
stops78
oğulcan selam. neresindensin karabük ün?
bu arada aracın hayırlı olsun. çok güzel duruyor....
Konu anvil tarafından (28/01/2009 Saat 12:32 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood
Maşallah çok güzel güle güle kullanın...
Yardımcı oldugun için saol deniz abi tuncay abi safranboludayız
2009 Fire Fun 1.4 77 hp
195/55/16'' Çelik jant
Gövde Rengi kapı kolları ve aynalar
Egzotik Kırmızı
Karartılmıs ön farlar
Karartılmıs sis farları
Tesekkürler Femoli Pedallar için msn den sana yazıcam yakalar yakalamaz
Aynen senmiydin Walla bir içeri bir dışarı fazla bakamıyorum sen yaz ben cevaplarım
evet femoli bendim ya su ayak dayama stogunda varmı hala senin Punto logolu
arkadaşlar 2006 lara karartılmış far takılabiliyo mu?
Güzel bir buluşma oldu. Zaten fotoğraflar herşeyi anlatmaya yetiyor. Fazla söze gerek yok. Fotoğrafları çeken ve ekleyen tüm arkadaşlara teşekkürler.
Karartılmıs farlar 2006 ya takabilirsin istersen kendin kararttırabilirsin femoliye bi danıs derşm
Benim ön farın ayağı kırıldı.Far değişcek.Değişmişken karartılmış takıyım dedim.Bi de karatılmış sis takarım
far deiştirceksen yeni karartılmıs almak yerine angel alman daha güzel olur sanki femoliye yaz
Güle güle kullan Oğulcan, resim görebildik nihayet
p logolu ayak dayama var Ne zaman istesen ...
Karartılmış farı her araca takabilirsiniz, yada angel eye alabilirsiniz... Özelden yardımıcı olabilirim..
güzel araç
Tesekkürler abi
Hayırlı olsun çok güzel görünüyor
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri