Arkadaşlar merhabalar.
Artık büyük bir buluşma yapma zamanımız geldi diye düşünüyorum ve herkesin hazırlık yapması için şimdiden konuyu açtım.
Tarih ve yer belirlenecek olup buluşmamız Eşli yada Tek olarakta katılabilirsiniz.
Artı sayımızı belirtirsek ona göre listeyi oluşturalım.
Konu Ziyaretçi78 tarafından (05/04/2014 Saat 13:02 ) değiştirilmiştir.
Yer zaman ve bilgileri için bekliyorum. Eğer belirlediğiniz zaman bana uyayrsa gelmeyi çok isterim
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
Yer olarak en kısa zamanda tarihi ile belirleyip listeyi oluşturacağız.
Pro Üzerinden Note II ile Gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Konu Ziyaretçi78 tarafından (05/04/2014 Saat 12:34 ) değiştirilmiştir.
Konu yeni ve güncel olsun.
Eslide ben gelemem esli bebek var zor olur
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
eşli derken tek gelmeyelımmı yanı
Tek de gelebiliyoruz nasıl istiyorsanız yani
Öncelikle bunun için sponsor bulmamız gerekiyor büyük bir şey olması için, yönetim olarak da bunu konuşmamız lazım...
muhtemelen belirlenecek tarihe kadar puntomu satmış olurum. satmazsam ve şanzıman gene üzmezse gelirim. farklı marka araçla gelebiliyor muyuz peki?
Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Forum uzun zamandır büyük buluşma yaşamamıştı harika olur bizden de tam destek tabi...
Evet dillere destan olması lazım zaten.
hahahahhaaa çok iyiymiş çekici olayı sato bakalım kısmet diyelim. yada punto kiralayıpta mı gelsem. büyük buluşmaya da puntosuz gelinmez ki canım
Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...
Yer ve zaman uyarsa gelmeyi cok isterim bende. Zira ilk katilimim olacak.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri