yeni bir konu açtım affınıza sığınarak ve ankette değişti.
İstanbul
Ankara
Bursa
Eskişehir
İzmir
Maşukiye
Diğer
GrandePuntoTr, PuntoTr Büyük Buluşma Zamanı
evet diğer konuda bazı isteklerimiz yoktu bakalım burada ne olacak.
Konu erdiyilmaz tarafından (22/09/2012 Saat 03:17 ) değiştirilmiştir. Sebep: Duzeltme
yeni bir konu açtım affınıza sığınarak ve ankette değişti.
her yer paris şıkkıda olsun lütfen
uzak iller izmir gibi kalmalı olursa sevinirim ..
birde arkadaşlar bursa istanbul vs diyoruz fakat o ildeki arkadaşlar bununla ilgilenebileceklermi kuru kuruya o kadar km yapıp bir avm de fast food da oturup kalkacaksak olmaz bu iş yani org. sağlam olması gerekecek . lütfen benim şehrim olsun derken bunuda göze alın![]()
Mehmet e katılıyorum... buluşma tertiplemek zor iştir... işi üslenecek kişiler çok önemli... herkesi memnun etmek kolay değil...
arkadaslar bursa da bulusma olursa bursadaki ark. bulusup organize islerini hep birlikte halletmemiz gerekecek.yalnız olmaz...ben varım varımmm
bende varım ismail
tamamdır tayfun kardes
anlaştık o zaman. şimdiden hayırlı olsun bakalım nerede buluşacağız.
ins. bursa olur yesili--denizi--dag havası var daha ne olsunn yaaa
iş başa düşecek sanırım Bursa şimdiden 6 oldu
Şıklarda 2 Bursa'nın olması ilahi bi gösterge mi ne![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
yanlışlık oldu arkadaşlar bolu yazacaktım iki tane bursa yazmışım. kusura bakmayın.
2 Bursa 1 fabrika gezisi var,ben fabrika gezisinden yana oy kullandım arkadaşlar.
Fabrikayı gezmedikten sonra o kadar yol gitmenin anlamı yok bence.
Bizim Oyak gezisinde adamlar Yalova'da bizi karşılayıp Marina'da Tike Restaurant'da kahvaltı verdiler daha sonra Bursa'ya fabrikaya geçildi,geziden sonra Bursa'da Botanik Park-İskender Konağında katılımcılara yemek ısmarladılar.
Fabrikayla görüşülüp bu tarz masrafların onlar tarafından karşılanmasını sağlamak iyi olurdu,bizlere sadece yakıt koyup gitmek kalır...
Bunların hepsi bir öneri tabiki...![]()
yönetime anketi düzeltikleri için teşekkür ederim.
Bursa olursa seve seve organizasyon için yardımcı olurum.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
anket ne zaman sonlanacak
istanbulda olsun ama büyük olcaksa
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
İstanbul dedim yanlışlıklakocaeli kartepe karaaslan kampınge gıtmıstık geçen sene bence güzel ve bol eğlenceli bir bulusma olmustu onun tadında bişeyler yapabilirsek eğer çok güzel olucaktır
![]()
İzmir olsun... cumartesi gideriz pazar döneriz....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri