İzmir e seferihisar ve çeşme sinden başka bir yerine hiç gitmedim açıkçası merak ediyorum İzmirin içini fakat gönlüm ankarada toplanılmasından yana :)
Printable View
İzmir e seferihisar ve çeşme sinden başka bir yerine hiç gitmedim açıkçası merak ediyorum İzmirin içini fakat gönlüm ankarada toplanılmasından yana :)
Seçeneklerde Bursa yok diye İstanbul'u işaretledim...:)
TOFAŞ-FİAT Fabrikasına bir ziyaret ve devamında Bursa İlimizde bir buluşma düzenleme şansınız nedir bilemiyorum lakin,Fiat kullanıcıları olarak Tofaş-Fiat fabrikasında bir gezi süper olurdu.
Fabrikaya girmek zor iş demeyin sakın,15 Eylül'de girilmesi imkansız denilen Oyak Fabrikasını forum olarak gezdik 32 kişi ve 30 araç gidildi fabrikaya ve her iki tarafta çok memnun kaldı bu organizasyondan.
Üst Yönetim olarak bu konuda çalışma yapılması çok iyi olurdu...:)
Fotoğraf eklemem de sıkıntı yoktur umarım...;)
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...60228578_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...22294397_n.jpg
Bu konuda yorum yapmadım ama, Mustafa Dostum'un dediği gibi bir BURSA Fabrika gezisi şahane olurdu.
Evet ya bir Bursa da fabrika gezisi iyi olurdu, ama Tofaş gelecek olan puntocuların ve diğer araçların depolarına hiç yoktan 50-100 reklam adı altında mazot desteği sağlasa harika olurdu :) Çünkü Bursa ya gidiş geliş nerden baksan 200 den ses verir
bursa +1000
sen herşeyi oldu bittiye getiriyorsun hafta sonu olmaz üst yönetim çalışmıyor .hafta içi olur zamanıda sen belirleyemezsin fabrikaya adet verilir şu tarihler arası denir onlarda uygun günü kendisi belirler,
ya çok mu sert yazmışım öyle algılanıyorsa herkezden özür dilerim ben harunla olan samimiyetimize istinaden böyle yazdım
bursa iyi fikir istanbulda bulusur bursaya gider oradan ankara izmir yapıp eve döneriz herkez mutlu olur :P şaka biyana bursa orta biyer sayılır
bolu abant da olabılır herkese ortada bı bulusma olur guzel bı pıknık falan vs. gıbı tabı dusuncelere saygı sonsuz
walla her ortama gelirim. izinde aldım nasıl olsa. :)
arkadaslar hangi sehirlerde neler yaparız diye bilgi vermemiz lazım.mesela bursada fabrika gezisi olmassa uludaga cıkar mangal yaparız deniz kenarına gideriz vs vs vs vs.
ANKETE BURSA EKLENMESİ LAZIM
en güzeli bolu abant
Banada bursa fabrika gezisi kafama yattı. Fiat kullanıcıları olarak. Yemek memek organizasyon kısacası işletmelere sabit şu kadar gelicez rakamı vermek cok yanlış çünkü son anda cayan, işi çıkan oluyor, su forumda hiç bir zaman tam rakamla katılım olmadı. Bence fabrika gibi kişi sayısı istemeyen para mevzusu dönmeyen bir katılım olmalı. Fabrika sonrası konvoy şeklinde bir gezi düzenlenir nereleri meşhursa. Sonra gidilir bi iskendercide iskender yeriz grup indirimimizi yaptırırz üstüne kestane şekeri. Fotoğraflar videolar vs. sonra evli evine köylü köyüne.
Bursa canavar olur
Sent my iPad 2 using
izmire gelin hayatınızı yaşayın :D
bolu nasıl orta diyorsunuz ben anlıyamadım? :)
izmirden sonra destek verdiğim tek il ısparta en yakın ark ım orda okuyor hem onu ziyaret etmiş olurum :D