biz toplanalım dıoruzda kımseyı bulamıyoruz
arkadaşlar haydi artık bi toplanalım ne dersiniz
biz toplanalım dıoruzda kımseyı bulamıyoruz
pazar günü akraba ziyareti sebebiyle kocaelideyim, ama nerede olacağımı bilmiyorum. kayınpeder tarif edecek artık, 34 plaka kırmızı evo görünce kornayı eksik etmeyin, ayaküstü sohbet edebiliriz belki
Merhaba 3 aylık gp sahibi olarak bende kocaeli izmitteyim. Hatta burada forumda tanıştığım yasin kardeşime buluşup bilgi alışverişinde bulunduk. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Kocaeli punto sahipleri olarak biraraya gelmek ümidiyle...
Ben, teşekkür ederim Nihat Bey. Seyahatlerinizde kullandığınız araç ve gereçleri, seyahat ettiğiniz illeri, ilçeleri dinlemek, fikir alış verişinde bulunmak gayet güzeldi. Bu arada aracın antifriz seviyesini kontrol ettirmeyi ihmal etmeyin
Teşekkür edirim Dün hallettim. Ayrıca arabanın altında yere damlayan bir yağ farkettim. Hemen seni götürdüğüm ustma gittim. Aracı kaldırıp baktık. Yağ boşaltma tıpasındanmış hemen değiştirdik.
İzmit e geldiğinizde muhakkak haberim olsun. Sisinle tanışmak ve sohpet etmek güzeldi. tekrarlamak isterim.
Ben de Kocaeli İzmit teyim, bir buluşma ayarlanırsa süper olur hep istemişimdir bu buluşmalara katılmayı
İzmit liler yazsın bakalım kalabalık olunca zaman ve mekan kesinleştiririz.
Carfourun yanındaki sitelerde çalışoyorum.
İzmit carrefour a gelen arkadaşlarla tanışma da sağlayabilirim.
Ancak Biz Geçen hafta yine burada tanıştığım Yasin kardeşimle küçük bir buluşma sağladık.
Yasin'in dediği gibi Bayramdan sonra kalabalık bir grup yapabilirsek geniş bir bilgi alışverişi ve tanışma sağlayabiliriz.
Ben de Sekapark tarafındayım, bayramdan sonra buluşmaya varım
Ramazan Bayramından sonra buluşalım demiştik.. Kurban geldi.. Hepimiz fos çıktık vallah...
Bende katıldım aranıza. kartepe ataevlerde oturuyorum. buluşma vs olursa tanışmak isterim
Forumda epeyce İzmitte oturan arkadaş varmış, bende yaklaşık 2,5 senedir gp kullanıyorum ve plaj yolunda oturuyorum.
Sormak istediğim araçlarınızın bakımını nerelerde yaptırıyorsunuz?
aynen toplanalım izmitteyiz ama pek faal değiliz, kaynaşma fikir alışverişi için güzel olur
evet kocaeli biraz toplanma konusunda sıkıntı yaşıyor anlaşılan. başlık canlanırsa bir şeyler yapılması hoş olabilir
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri