teşekkür ederim :)
Printable View
teşekkür ederim :)
1- kutlay
2- oruç
3- gizem
4-zeynep
29 haziran cuma /19:00
Mamak şehit aile ziyareti katılım listesi
( kaputa takmak için büyük bayraklarınızı şimdiden hazırlayın!! )
gel, gel..
ne olursan ol AL BAYRAĞINI al da gel! :)
1- kutlay
2- oruç
3- gizem
4-zeynep
cuma ise ben de katılıyorum... ;)
1- kutlay
2- oruç
3- gizem
4- zeynep
5- eren
Bu aralar foruma çok sık giremiyorum,ağır misafirlerim var...
Bu konuyu yeni gördüm,başta Cem ve Kutlay olmak üzere herkesin eline sağlık.Ankara da olabilmeyi çok isterdim yahu...
Kutlay zıyeret fotograflarını sabırsızlıkla beklıyorum ccolak77@hotmail.com (msn)
mrb arkadaşlar.Görüyorumki çok güzel bir öneri ortaya atılmış ve bunun içinde küçük bir organizasyonda planlanmış.Çanakkale fikrine bende katılıyorum.Balıkesir'in Gönen ilçesindeyim.Çanakkaleye yakın.Zamanlama çok önemli.Yaz tatili olduğu için bir çok kişi bulunduğu yeri bırakıp ailesinin yanına yada tatile gidecektir.Güzel bir zamanla,güzel bir organizasyon ve büyük bir katılımla süüüüüüüüüüüüüper olur.
Arkadaşlar, Cuma-Cumartesi günü taşınıyorum! Sanırım gelebilmem çok zor!.. Ziyadesiyle üzgünüm bu duruma... :(
yarın nerde buluşuyoruz ??
Evet organizasyon yürütücüleri, nerde kaçta buluşuyoruz??
kutlay abiyle şimdi görüştüm son durumu yarın öğlen foruma yazacaını söyledi... :)
Hadi Ankara bulusun artık :D
bizde istanbul olarak bişileri konuşalım fikirler konuşsun birazda :)
Emekleriniz icin onunuzde saygiyla egiliyorum...tebrikler arkadaslarim....
kutlay abi ben yarın ewde olmıcam nete de pek girebiliceimi sanmıyorum buluşma saati belli olduğunda bana ulaşırsan sewinirim... :)
Arkadaşlar kimse yanlış anlamasın ama; bu akşam yapacağımız organizasyonla ilgili şu saate kadar net bir plan oluşmaması ve haliyle yapacağım diğer işler açısından planlama da belirsizliklerin engel teşkil etmesi nedeniyle katılımımdan vazgeçiyorum..
Yine de eğer iştirak edebileceğim bir zamana denk gelirse gelmekten onur duyarım.. Ama belirsizliklerden dolayı diğer işlerimi öncelikli hale getirip bir program oluşturdum...
Eren arkadaşımızında yazdığı gibi belirtilen saatte organizasyonu açıklıyorum..
2 aile ile görüştüm. onaylandı. bir aileyle de öğleden sonra görüşeceğim ama şu haliyle 2 aile ziyareti bile yeterlidir..
Buluşma Noktası:
Samsun yolu-siteler bölgesi..
konya yolundan tarif ediyorum..
konya yolundan yani aşti istikametinden migros.a doğru yola çıkıyorsunuz.. migros.a yaklaştığınızda sola migros.a dönen sapaktan değil sağdaki üst geçitten geçiyorsunuz.. ve hiçbir yere sapmadan aydınlık kavşağını geçiyorsunuz.. bu yolu takip ederken sağdaki SHELL istasyonuna girmeden bekliyor olacağım..
18:30-19:00 buluşma saatidir.. 19:00.da tekerlek döner.. ziyaret için fazla gecikmemek gerekir..
gelmek isteyipte gecikecek arkadaş olursa haber versin.. 505 7290107
gelirken bayrak getirmeyi unutmayın, kaputlara takmak için.. ziyarete ne götüreceğimiz konusunda buluşunca hep beraber karar veririz diyorum..
görüşmek üzere
Bugra kardesım bence ılk etapta iyi bır katılımla uygun bır gun belırleyıp Edırnekapı sehıtlıgı zıyaret edebılırız dıye dusunuyorum fakat sehıt aılelerının zıyaretıde olabılır istanbullu arkadaslar goruslerınızı ve fıkırlerınızı beklıyoruz
sanırım buluşmadan sonra ewe ilk ulaşan benim resimler eklenicektir güzel bi ziyaret oldu kimi zamn tüylerim diken diken oldu...
Eren bugun eklenırmı nasıl gectı anlatsana bıraz
Arkadaşlar,
Kutlay, Eren ve Ben...2 ayrı şehit ailesini ziyaret ettik bu akşam.
Aynı şekilde, çoşkulu ve anlamlı olduğu kadar da iç burkan ve hüzünlü bir akşamdı.
işte ziyaretlerden birkaç resim:
https://img503.imageshack.us/img503/2431/foto05hr6.jpg
https://img266.imageshack.us/img266/...sc00250vz7.jpg
https://img511.imageshack.us/img511/8997/fotosg3.jpg
https://img511.imageshack.us/img511/...oto010aup7.jpg
vallahi ne diyeceğimi bilemiyorum. tüylerim diken diken oldu...
aslında uygun bir zaman belirlenip bütün şehirlerden katılımlarla çanakkaleyi topluca ziyaret etmek isterdim...
ne güzel bişey yapmışsınız eminim onlarda çok hoşnut olmuşlardır böyle bir ziyaretten ayaklarınıza sağlık arkadaşlar:thumbup1:
Arkadaslar ayagınıza yuregınıze saglık helal olsun hepınızı kutluyorum...cok guzel oldu
kutlanıcak bi durum yok aslında içimizden geldi saolsun kutlay abi de ayarlayıp bize adres sundu arada sırada bu tür ziyaretler yapılması bence çok ii olur zaten ilk gittiimiz ewde haftasonlar piknie bile davetliyiz... :)
hiç fena fikir deil...
Eren kardesım olsun bence kutlanıcak bısey yaptınız devamının gelecegınden hıc suphem yok kac kısı bole bısey yapıyorkı ulkemızde sayılıdır.
olur olur :Ç
fikrin için tşk.ler
forum için bir ilki yaptık
umarız devamı gelir..
eren, oruç:
en değerli varlıkları çocuklarını kara toprağa veren ama acısını hala gömemeyen o annelerin yanında biraz bulunduğunuz için onlar adına bidaha tşk ediyorum.. bizim için yarım saatlik bi olay olsa da onlara bu uzun bi süre güç olacak..
umarıım tüm forumcular bigün hep beraber bu organizasyona katılırlar..
teşekkürler arkadaşlar ayağınıza sağlık gönulden kucaklıyorum hepınızı
Konuyu gundemde tutarsak olucaktır buyuk Turkıye bulusmasında bole bısey yapsak sence olabılırmı Kutlay nedersın
neden olmasın..
olmalı hatta..
ülkemizin gerçek gündemlerinden birisi de şehitlerimiz..
yani şu anda bu msj.ı yazarken bile canını veren kişilerden bahsediyorum..
konunun gündemde olmasını destekliyorum
bunun için hertürlü organizasyona girerim, imkanlarımı zorlarım..
il yönetimleri takip edebilir..
valla kutlay abi bugün yaşadıım duygulardan sonra bu konudaki her türlü organizasyonda elimden geldiince yardımcı olmaya çalışacaım...